BAŞKAN BULUT SPORCULARI AĞIRLADI
 Sporculara önemli mesajlar

19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı ve 15-19 Mayıs Gençlik Haftası kapsamında masa tenisi branşında birçok başarıya imza atan sporcular, Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’u ziyaret etti. Gerçekleşen programa İlçe Spor Müdürü Fatih Ertaş, Derince Gençlik Merkezi Müdürü Bahadır Aligül, beden eğitimi öğretmeni Serap Kuka, gençlik liderleri ve masa tenisi branşında başarılı olan sporcular katıldı. Sporculara önemli mesajlar veren Başkan Bulut, “Ülkemizin yarınları olan çocuklarımızın spora yönlendirilmesi noktasında elimizden gelen gayreti göstermeye devam edeceğiz. Türkiye’miz kendisini her alanda en iyi şekilde yetiştirmiş gençlerimizle büyümeye ve gelişmeye devam edecek” dedi.

 

“Kendinize hedef belirlemelisiniz”

Gençlerin kendilerine hedef belirlemesinin çok önemli olduğu üzerinde duran Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “Yaptığınız her işte öncelikle kendinize hedef belirlemelisiniz. Hedefin belirlenmesinin ardından nasıl başarılı olacağınızın yollarını araştırmalısınız. Gençler araştırmacı ve dinamik bir ruhla çalışmalarını sürdürmeli. Bu noktada bizler de elimizden gelen tüm imkanlarla gençlerimizin hizmetindeyiz. Onların mutlu olabilmesi için, ülkesine, milletine, ailesine faydalı bireyler olabilmesi için gerekli desteği sunmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817