banner2779
banner2752
banner2750

Başkan Bulut; “STK’lar Bizim Birleştirici Gücümüz”

Yelken Kafede’de STK İftarı

Ramazan ayının güzelliklerinin en güzel şekilde yaşandığı Derince’de mahallelere kurulan iftar sofraları ve çayhane etkinlikleri ile kutsal ay dolu dolu geçiyor. İlçede her akşam binlerce kişiyi bir araya getiren mahalle iftarları devam ederken bu kez Derince’deki sivil toplum kuruluşları için bir iftar programı düzenlendi. Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut'un ev sahipliğinde gerçekleşen iftar organizasyonu ilçedeki sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerini bir araya getirdi. Yelken Kafe Restauran ve Düğün Salonu’nda düzenlenen iftar programına başta Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut olmak üzere AK Parti Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin, MHP Derince İlçe Başkanı Zeki Omurca, Derince Belediye Başkan Yardımcıları Nurettin Işık, Ayşe Mamat, Osman Ergin, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Barış Eke, AK Parti Derince Kadın Kolları Başkanı Züleyha Uslu, AK Parti Derince İlçe Gençlik Kolları Başkanı Tanju Yılmaz, meclis üyeleri, muhtarlar ve STK’ların başkan ve yöneticileri yoğun ilgi gösterdi.

Vatanımızın Her Karış Toprağını Çok Seviyoruz

Birlik ve beraberlik içerisinde geçen iftar programına katılımlarından dolayı STK temsilcilerine teşekkür eden Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, “Kültürel zenginliğimizin en önemli göstergelerinden biri olan STK'larımızın birleştirici ve bütünleştirici yapısı ülkemiz için çok önemli. Birliğimiz ve beraberliğimiz daim olduğu müddetçe vatanımız üzerinde hesap yapanların, ülkemizi bölmeye çalışanların oyunlarını bozarak Türkiye'mizi daha da ileri taşımaya devam edeceğiz. İlçemizi, ilimizi, vatanımızın her karış toprağını çok seviyoruz. Bizler bir olarak birlik olarak ülkemizin geleceğini el ele omuz omuza vererek inşa etmeyi sürdüreceğiz” dedi. İftarda görüşlerini açıklayan STK temsilcileri de gerek düzenlediği iftar programı gerekse sivil toplum kuruluşlarına olan katkıları nedeniyle Başkan Bulut’a teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751