Başkan Bulut ve Şirin’den il kongresine davet
 Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut ve İlçe Başkanı İbrahim Şirin, sivil toplum kuruluşlarını 7 Şubat Cumartesi günü Yahya Kaptan Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda gerçekleşecek olan AK Parti Kocaeli İl Kongresi’ne davet etti.

 Kongre 7 Şubat’ta

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, İlçe Başkanı İbrahim Şirin ve ilçe yönetimi, sivil toplum kuruluşlarını 7 Şubat Cumartesi günü Şehit Polis Recep Topaloğlu Spor Salonu’nda saat 14.00 ‘te Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun katılımıyla gerçekleşecek 5. Olağan İl Kongresi’ne davet etti. İlçe Başkanı İbrahim Şirin davetiyeleri, Karadenizliler Derneği Başkanı Zafer Demir, Marmara Mardinliler Sosyal Kültürel Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Hatip Erenkay, Derince Şoförler Odası Başkanı Hüseyin Çepil, Derince Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Osman Koçyiğit, Derince 18 Nolu Lojistik Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Yılmaz Kaymak, Derince 1 Nolu Taşıyıcılar Kooperatifi Başkanı Umut Macit, SMMMO Derince Temsilcisi Hasan Malo ve Derince Avcılar Derneği’ne bizzat takdim etti.

 Tüm Derinceliler davetli

AK Parti Kocaeli İl Başkanlığı’na adaylığı açıklanan Şemsettin Ceyhan’a başarılar dileyen İlçe Başkanı İbrahim Şirin, “7 Şubat Cumartesi günü Başbakanımız Ahmet Davutoğlu’nun katılımlarıyla gerçekleştireceğimiz 5. Olağan İl Kongremize tüm Derinceli hemşehrilerimiz davetlidir. Burada başkanlarımız nezdinde tüm sivil toplum kuruluşu üyelerini de kongremize davet ediyoruz. Bizler hep birlikte el ele verdiğimiz sürece Türkiye daima ilerleyecektir. Önemli olan bu birlik ve beraberliğimizi korumaktır. Kocaeli’de de Şemsettin Ceyhan başkanlığında kutlu yürüyüşümüz devam edecektir” dedi. 7 Şubat Cumartesi günü geniş bir katılımın olacağını söyleyen Şirin, “İl kongremizi büyük bir coşkuyla gerçekleştireceğiz. İnşallah kongre sürecimizin ardından 2015 seçimlerine de en iyi şekilde hazırlanarak seçimlerden alnımızın AK’ıyla çıkacağız” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817