banner2779
banner2752
banner2750

 Başkan Bulut’a MHP heyetinden ziyaret

  Yerel ve ulusal gündem değerlendirildi

Milliyetçi Halk Partisi Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, beraberinde MHP Derince İlçe Başkanı Zeki Omurca, İlçe Kadın Kolları Başkanı Yasemin Kantaroğlu ve Basın Yayın’dan Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Reyhan Doğancı ile birlikte Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’u ziyaret etti. Yerel ve ulusal gündemle ilgili karşılıklı istişarenin yapıldığı buluşma nezaket görüşmesi kapsamında gerçekleşti.

 

Referandum sürecine vurgu yapıldı

Ünlü ve konuklarının gerçekleştirdiği ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Bulut, “Referandum süreci ile çok önemli bir eşiği geride bıraktık. Bundan sonra artık ülke olarak çok daha hızlı büyüyerek yolumuza devam edeceğiz” dedi. Ev sahipliği için Başkan Bulut’a teşekkür eden Aydın Ünlü, halkın yararına yapılan çalışmaları desteklemeye devam edeceklerini söyledi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751