Başkan Bulut’a  tebrikler sürüyor
 Tebrik ziyaretlerine gelen konuklarını ağırlamaya devam eden Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, halkın beklentileri doğrultusunda çalışmalara imza atacaklarını ifade ediyor

 Halkın taleplerini dinliyor

30 Mart seçimlerinin ardından toplumun her kesiminin yoğun ilgi gösterdiği ziyaretlerin kendilerine güç verdiğini belirten Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, bu görüşmelerde halkın talep ve önceliklerini de dinleyerek, değerlendirme imkanı buluyor. Tebrikleri kabul etmeyi sürdüren Başkan Bulut’un ziyaretçileri arasında Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Halit Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri Cemal Kaplan ve Hakan Süer, Büyükşehir Belediyesi Kaynak Geliştirme ve İştirakler Dairesi Başkanı Kemal Altunel, Diyanet-Sen Derince İlçe Başkanı Çetin Kıranşal ve yönetim kurulu üyeleri, Mersincik Camii Derneği yöneticileri de yer aldı.

 Her kesimden ziyaret var

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut’u ayrıca Dumlupınar İlkokulu Müdürü M. Levent Yurtseverver ve okul aile birliği yöneticileri, Kocaeli Gümüşhaneliler Vakfı Başkanı Hamit Örgüç ve yönetim kurulu üyeleri, İZAYDAŞ Genel Müdürü Muhammet Saraç ve yöneticiler, tekvando teknik direktörü ve uluslar arası hakem Aşkın Kahveci, Piri Reis Ortaokulu Müdürü Süleyman Beyazyüz ve okul aile birliği yöneticileri, Hikmet Uluğbay İlk ve Ortaokulu Müdürü Yener Kırçiçek ve okul aile birliği yöneticileri de ziyaret ederek, tebriklerini iletti. Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut da, konuklarına teşekkür ederek, ziyaretlerin kendilerine güç verdiğini söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817