banner2779
banner2752
banner2750

BAŞKAN BÜYÜKAKIN, ‘‘BİZİM DURUŞUMUZ ‘KORKMA’ DİYE BAŞLAR’’

 

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü ve Ülkü Ocakları Başkanı Yunus Emre Kurt’u ziyaret etti. Yakın zamanda gerçekleştirdikleri kongre sonrası yeniden başkanlığa seçilen MHP İl Başkanı Aydın Ünlü’yü tebrik eden ve başarılar dileyen Başkan Büyükakın, “Yeni yönetiminiz hayırlı uğurlu olsun. Bundan önce güzel hizmetler yaptınız bundan sonra da bu kentte güzel hizmetler yapmaya devam edeceğinize yürekten inanıyorum. Dünyada ve bölgesinde sözü dinlenen bir ülkenin inşasına hep birlikte şahitlik ediyoruz. Bunda Cumhur İttifakının da büyük katkısı var. Teröre karşı mücadelemiz, milli meselelerimizde ortaya koyduğumuz dik duruşumuz bundan sonra da gelecekte çok hayırlı işlere vesile olacaktır” açıklamasını yaptı.

 

AYDIN ÜNLÜ, “SİZİNLE GURUR DUYUYORUZ”

“Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın çalışmalarını takdirle izliyoruz” diyen MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, ziyaret nedeniyle yaptığı açıklamada, “Biz camia olarak Tahir Başkanımızla gurur duyuyoruz. Çalışmalarınızı ve söylemlerinizi yakından takip ediyoruz. Dünyada ve bölgemizde hayata geçirilen birçok çalışma bizler için çok büyük önem taşıyor. Yeni yönetimimizle birlikte saha programlarımızda Büyükşehir Belediyesi’nin yaptığı çalışmaları ve projeleri anlatmaya devam edeceğiz” ifadelerini sarf etti.

 

KURT, “GENÇLİĞE NE KADAR BÜYÜK ÖNEM VERDİĞİNİZİ BİLİYORUZ”

Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanlığı ziyaretinin ardından Kocaeli Ülkü Ocakları Başkanı Yunus Emre Kurt ve yönetimiyle bir araya gelen Başkan Büyükakın, buradaki gençlerle sohbet etti. Faaliyetlerinizi, programlarınızı, çalışmalarınızı ve ortaya koyduğunuz tüm söylemleri yakından takip ediyoruz diyen Ülkü Ocakları Başkanı Kurt, “Sizinle gurur duyuyoruz. Gençliğe ne kadar önem verdiğinizi de yakından biliyoruz. Kocaeli gençliğine verdiğiniz destek ve ilgi için çok teşekkür ediyorum. Sizi Ülkü Ocağımızda ağırlamaktan büyük gurur duyuyoruz” şeklinde konuştu. Ülkü Ocakları Başkanı Yunus Emre Kurt’a ve yönetimine başarılar dileyen Başkan Büyükakın, “Her birimizin görevi neslimize sahip çıkmaktır. Şehrimizi imar ederken, neslimizi de asla ihmal etmiyoruz. Gençliğimizin ilgi duyduğu tüm alanlarda var olmayı, beklentilerine cevap vermeyi, dünyanın gerçekliklerine göre yetişmesine katkı sunmayı bir görev olarak kabul ediyoruz” dedi.

 

“GENÇLİK HİZMETLERİMİZE BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ”

Kocaeli’de gerçekleştirilen projeler hakkında da gençlere bilgi veren Başkan Büyükakın, ulusal ve uluslararası konularda da değerlendirmelerde bulundu. Kocaeli Ülkü Ocağı’ndaki gençlerin tüm sorunlarını içtenlikle yanıtlayan Başkan Büyükakın, “Türkiye, Türkiye’den daha büyüktür” diyerek şunları söyledi: “Bugün ülke olarak yaşadıklarımız ve o berrak zihinlerin ortaya koyduğu tüm atılımlar sayesinde dünyada farklı bir konuma gelen bir Türkiye ile karşı karşıyayız. Ülkemiz, teknolojide ve bilimde büyük aşamalar kat etmiştir. Bu varlığını da her alanda göstermektedir. Büyükşehir Belediyesi olarak çocuklarımızın ve gençlerimizin yetenekleriyle birlikte ilgilerini doğru alana yönlendirmek için de adım atmaktan geri durmuyoruz. Gençlik hizmetlerimize büyük önem veriyoruz. Tabi bunun yanında bu kadim topraklarımızda yetişen her çocuğumuzun ve gencimizin kendi medeniyetini, tarihini, aslında bizi biz yapan tüm değerlerimizi öğrenmesi için çalışmaya devam ediyoruz.” dedi.

 

“HER GENCİMİZE ULAŞMAK İÇİN ÇOK ÖZEL BİR GAYRETİMİZ VAR”

Artık batının gerisinde kalmayan ve her alanda donanımlı yetişen bir nesil var” diyerek sözlerini sürdüren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Asil bir millet olarak geçmişten aldığımız güçle geleceğe güvenle bakabilmek için insan yetiştirmeye çok büyük önem veriyoruz. Ülke ve millet olarak bizim en büyük güçlerimizden bir tanesi elbette gençliğimizdir. Bu nedenle gençliğimizi en doğru bir şekilde yetiştirmemiz gerekmektedir. Bu alanda sorumluluk almaktan asla geri duymuyoruz. Kocaeli’nde hayatını sürdüren her gencimize ulaşmak için çok özel bir gayretimiz var. Türkiye’nin geldiği konuma ve güce baktığımızda çok özel alanlarda büyük bir gelişme kat ettiğini de görürüz. Savunma sanayisindeki atılımlarımız bize büyük bir güç veriyor. Mazlumların yanında zalimlerin karşısında durarak dünyaya adalet getirecek adımları da attığımıza şahit oluyoruz.”

 

“BİZİM DURUŞUMUZ “KORKMA” DİYE BAŞLAR”

İstiklal Marşımızın şairi Mehmet Akif Ersoy’un İstiklal Marşı’nda yazdığı gibi “Korkma” vurgusunu “Bizim duruşumuzda tam da budur” diyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir, “Bizler gençlere çok güveniyoruz. Sizlerin en iyi şekilde donanımlı yetişmesi tek arzumuz ve hedefimizdir. Ülkesini seven, onun gelişmesi ve kalkınması için ne yapabiliriz diye soracak gençlerimiz çok çalışmalıdır. Dünyaya adalet dağıtacak gençlerimiz, korkmadan hedefine doğru koşmalıdır. Bilimde, teknolojide, sanatta, kültürde, ticarette, uluslararası ilişkilerde, siyasette ve geleceğin dünyasındaki tüm alanlarda var olmalıdır. Biz buna destek vermek için çalışmaya ve gayret etmeye devam edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı. Ziyaret yapılan görüş alışverişinin ve çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751