banner2779
banner2752
banner2750

Başkan Büyükakın “Bu İttifakı Tarih Yazacak”

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Başiskele İlçe Başkanı Serkan Günaydın ve yönetimini ziyaret etti. Başiskele Belediye Başkanı Yasin Özlü ve AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Koral’ın da yer aldığı ziyarette, 17-25 Aralık ve onun öncesi Gezi olaylarıyla başlayan bir birlikteliğin bugün ittifaka dönüştüğünü dile getiren Başkan Büyükakın, “Yeni dönemde Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemiyle daha hızlı karar alınması sağlandı. Şayet bu olmasaydı; ne Suriye operasyonları, ne NATO’daki durum, ne de Doğu Akdeniz’deki doğalgaz arama faaliyetleri ve bazı askeri konulardaki çalışmaların yapılma imkânı olmazdı” dedi.

GÜNAYDIN: HER DAİM SİZİN YANINIZDAYIZ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Başiskele İlçe Başkanı Serkan Günaydın, Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’a nazik ziyareti için teşekkür ederken, “Her daim sizin yanınızdayız ve destekçiniziz. Size ve Başiskele Belediye Başkanımız Yasin Özlü’ye başarılar diliyoruz. Devamlı olarak istişare içindeyiz” ifadelerini sarf etti. Büyükşehir Belediyesi’nin hizmetleri noktasında Günaydın ve yönetimine bilgi aktaran Başkan Büyükakın, sahadan gelecek her bilgi ve öneriye değer verdiklerini de dile getirdi.

“İNŞALLAH BUNA HEP BİRLİKTE ŞAHİT OLACAĞIZ”

‘’Koalisyonların yönettiği, iktidarın güçlü olmadığı ve hızlı karar alma şansının olmadığı bir mekanizmayla Türkiye’nin bu yeni dönemde güçlü bir şekilde ayakta kalma şansı olmazdı’’ vurgusu yapan Başkan Büyükakın, “Terörle mücadelede çok önemli ciddi mesafeler aldık. Önümüzdeki süreçte çok daha önemli şeyler olacak. Zaman bunu gösterecek. Gelecekte göreceğiz; Genel Başkanlarımızın nasıl stratejik bir karar aldıklarını. Bu ittifakı tarih yazacak. İnşallah buna hep birlikte şahit olacağız” açıklamasını yaptı. Birliktelik yapılan istişarenin ardından sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751