banner2752
banner2750
banner2776

BAŞKAN BÜYÜKAKIN: “ÇALIŞMA ARKADAŞLARIMIZLA BİRLİKTE 7/24 SAHADAYIZ”

 

Başkan Büyükakın,“Yollarımızın tamamı açık”

 

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, karla mücadele ederek yolları açık tutmak için yoğun bir çaba sarf eden Büyükşehir Belediyesi’nin Karla Mücadele ekipleriyle bir araya geldi. Karın yağmaya başladığı andan itibaren sahadaki tüm gelişmeleri yakından takip eden Başkan Büyükakın, ilk olarak Büyükşehir Belediyesi Trafik Yönetim Merkezi’nde yolların son durumu hakkında bilgi aldı. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç’ün de eşlik ettiği ziyaretlerde, çalışanlara tatlı ikram eden Başkan Büyükakın, trafik yönetim merkezinde yaptığı açıklamada, “12 ilçemizin 85 noktasında bulunan 110 kamera ile sahada çalışan ekiplerimize anlık bilgilendirme yaparak karla mücadelemizi daha etkin bir şekilde yönetiyoruz” dedi.

 

“ÇALIŞMA ARKADAŞLARIMIZLA BİRLİKTE 7/24 SAHADAYIZ”

Büyükşehir Karla Mücadele Ekiplerinin yollarda buzlanma ve kapanma olmaması için 24 saat aralıksız çalıştığını da ifade eden Başkan Büyükakın, “Çalışma arkadaşlarımızla birlikte 7/24 sahadayız. Bu merkezden kar yağışını ve trafik akışını takip ediyoruz. Anlık bildirimlerle karla mücadele eden birimlerimize bilgi aktararak daha verimli bir şekilde çalışıyoruz. Arkadaşlarımız tabi bir taraftan da sahadan gelen ihbarlar ve kameralardan gelen görüntülerle birlikte çok daha hızlı bir şekilde alana hakim oluyorlar ve ekiplerimizi oraya yönlendiriyorlar. Allah çalışanlarımızı kazadan beladan korusun. Şu ana kadar bir olumsuzluk yaşanmadı. Bundan sonra da yaşanmaz inşallah. Tabi birde trafik yönetim merkezimizin diğer bir önemli unsuru da akıllı şehircilik uygulamalarına örnek olmasıdır. Şu an bu mücadelede önemini bir kez daha görüyoruz” diye konuştu.

 

“220 ARAÇ VE 650 ÇALIŞANIMIZLA BİRLİKTE KARLA MÜCADELEMİZİ SÜRDÜRÜYORUZ”

Umuttepe Üniversitesi ve Hastanesi bölgesinde karla mücadele eden ekipleri de ziyaret eden Başkan Büyükakın, burada yaptığı açıklamada, “Karla mücadele ekiplerimizi ziyaret edip, tatlı ikramında bulunduk. Rabbim yar ve yardımcıları olsun, ayaklarına taş değdirmesin. Kocaeli genelinde 220 araç ve 650 çalışanımızla birlikte karla mücadelemizi sürdürüyoruz. Yollarımızın tamamı açıktır. Sahada bir yandan tuzlama bir yandan küreme faaliyetlerini titizlikle yürütüyoruz. Diğer kamu kurum ve kuruluşlarının sorumluluğunda olan bölgelerde de çalışmalarımızı ekiplerimiz yürütüyor. Tabii ekiplerimiz bu konuda tecrübeliler. Karla mücadele konusunda oldukça yetişmiş ekiplerimiz görevlerinin başındalar. Bu karlı kış günlerinde vatandaşlarımızın yaşamlarını sürdürebilmesi için ekiplerimiz canla başla çalışıyorlar. Kentimizin hiçbir noktasında kalıcı uzun süreli bir sıkıntının olmaması için çalışıyoruz. Allah çalışanlarımızın hepsinden razı olsun. Kaza bela vermesin inşallah” ifadelerini sarf etti.

 

“ANA ARTERLERİMİZİN TAMAMI AÇIK VAZİYETTEDİR”

“Kar aynı zamanda şehrimiz için de bir bereket, barajlarımızın dolması yer kaynaklarının beslenmesi açısından da son derece önemlidir” diyen Başkan Büyükakın, “Ekiplerimizle gerekli çalışmaları yürütüyoruz. Arkadaşlarımızın gayretleri sayesinde ana arterlerimizin tamamı açık vaziyettedir. Kar yağışı nedeniyle sahada emek veren tüm arkadaşlarımıza diğer kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan arkadaşlarımıza, Emniyet ve Jandarma görevlilerine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Tabii ki Üniversite Hastanesine yakın bir bölgedeyiz. Sağlık çalışanları da işlerinin başındalar. Bu şartlarda onlar da vatandaşımız için görev yapıyorlar. Allah onlarında işinde kolaylık versin. Kimsenin ayağına taş değmesin” diyerek açıklamalarını tamamladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680