BAŞKAN BÜYÜKAKIN'DAN KAMPANYAYA BÜYÜK BAĞIŞ

 Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın başlattığı kampanya çağrısına sessiz kalmayan Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın da 6 aylık maaşını kampanyaya bağışladığını duyurdu.

Yeni tip koronavirüs salgını nedeniyle ekonomik olarak olumsuz etkilenen vatandaşlar için başlatılan kampanya kapsamında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 7 aylık maaşını bağışladığını duyurdu. Erdoğan, "Kampanyayı, şahsım olarak, 7 aylık maaşımı bağışlayarak açıyorum. Biraz önceki toplantımızda bakan arkadaşlarımız da, aynı şekilde maaşlarını kampanyaya bağışlama kararı aldılar" diye konuştu.

BÜYÜKAKIN 6 AYLIK MAAŞINI BAĞIŞLADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Milli Dayanışma Kampanyası’na bir destek de Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’dan geldi. Büyükakın sosyal medyadan yaptığı paylaşımla; 6 aylık maaşını kampanyaya bağışladığını duyurdu. Büyükakın, yaptığı paylaşımda “ Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kampanyasına bende 6 aylık maaşımı bağışlıyorum” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817