banner2752
banner2750
banner2776

Başkan Büyükakın: Geleceğe Daha Hazır Bir Kocaeli Ve Darıca İnşa Ediyoruz 


Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Darıca İstasyon Caddesindeki esnafları ziyaret ederek hayırlı işler diledi. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ile birlikte gerçekleştirilen ziyarette, vatandaşlar hizmetler için Başkan Büyükakın’a teşekkür etti. Türkiye’nin izlediği tam bağımsız dış politika, terörle mücadelesi, dünyada yaşanan ekonomik dalgalanmalara rağmen üretimin aralıksız sürmesi, alt yapı ve üst yapıda yapılan yatırımlara teşekkür eden Darıcalılar, “Arzu ettiğimiz güçlü Türkiye’nin imarında gelinen mesafeyi çok kıymetli buluyoruz. Durmadan çalışmaya devam edin” ifadelerine Başkan Büyükakın ise “Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde eser ve hizmet politikamızın gereğini Kocaeli’de de yerine getiriyoruz. Son 20 yılda ülkemize ve şehrimize kazandırdığımız eserler, aziz hemşerilerimizin hayat kalitesini yükseltiyor” dedi.

 

“GÜÇLÜ TÜRKİYE, HER FIRSATTA İRADESİNİ ORTAYA KOYUYOR”

Darıca ziyaretinde vatandaş ve esnaflar, savunma sanayi başta olmak üzere Türkiye’nin stratejik ve güvenlik konularında yaşadığı gelişmeyi takdirle karşıladıklarını ifade ettiler. “Bu milletin evlatları durmuyor, çalışıyor” diyerek milli güvenlik meselelerine dair düşüncelerini ifade eden Başkan Büyükakın, “Bu vesileyle bir kez daha vatanımızın müdafaası ve devletimizin bekası uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle anıyorum. Hayatta olan gazilerimize de güzel bir yaşam diliyorum. Asırlardır bu topraklardan bizi silip atmak isteyenler elbette boş durmuyor. Terör örgütlerine, içerideki ve dışarıdaki işbirlikçilerine destek veriyor. Ama biz de boş durmuyor, gereken cevabı milletimizle birlikte dünyanın her yerinde veriyoruz. Yaşanan teknolojik gelişmeler ve bölgesindeki güçlü Türkiye, her fırsatta iradesini ortaya koyuyor. Peki bu nasıl oluyor? İşte burada aziz milletimizin Cumhurbaşkanımıza destekleri sayesinde oluyor” ifadelerini sarf etti.

 

“BUNUN İÇİNDE BÜYÜK BİR SİYASİ İRADE GEREKİR”

“Ülkemizi terör örgütlerine, bütün kazanımlarını yok etmek isteyen emperyalist ülkelere ve onların destekçilerine asla teslim etmeyeceğiz” diyen Darıcalılara çok teşekkür eden Başkan Büyükakın, “Türkiye’nin istiklal ve istikbal davası bu topraklarda olduğumuz sürece devam edecektir. Bizler bu mücadeleye her anlamda hazır olmalıyız. Büyükşehir Belediyesi olarak hizmetlerimizi şehrimizin her köşesine götürüyoruz. Ama bunun yanında ülkemizin gelişmesi ve kalkınması içinde yoğun gayretlerimiz oluyor. Tabi bu Türkiye’nin güçlü ve geleceğe güvenle bakmasıyla olur. İşte Türkiye, her türlü saldırıya rağmen bölgesinde ve dünyada büyük bir güç sahibi oluyor. Bunun içinde büyük bir siyasi irade gerekir. Bunu da milletin desteği almış Cumhurbaşkanımız liderliğinde oluyor. Güvenliğimizin sağlanmasında terör örgütlerinin göz açtırmayan askerlerimize, polislerimize, jandarmalarımıza, sahil güvenlik personelimize, istihbaratçılarımıza, güvenlik korucularımıza başarılar diliyorum. Allah ayaklarına taş değdirmesin” ifadelerini sarf etti.

 

“GENÇLERİMİZLE TÜRKİYE YÜKSELECEK VE KALKINACAK”

Darıca’ya 2019-2022 yılları arasında 98 eser ve hizmet ile 624 milyon TL’lik yatırım yaptıklarının da altını çizen Başkan Büyükakın, “Bu yatırımlarla geleceğe daha hazır bir Kocaeli ve Darıca inşa ediyoruz. Bizim sorumluluklarımız var. Halkımızın beklentileri var. Bunları boşa çıkaracak değiliz. Biz çalışacağız, gönüllere gireceğiz ve ülkemizin ihyasına katkı sunacağız. Tabi bunun yanında gençler diyoruz. Onları da asla yalnız bırakmıyor ve taleplerine hızlı cevap veriyoruz. Biz biliyoruz ki gençlerimizle Türkiye yükselecek ve kalkınacak” diyerek açıklamalarını tamamladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680