Başkan Büyükakın,  “Gündemimiz Halkımıza Hizmet”

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Derince Taşköprülüler Derneği Başkanı Erhan Çiftçi, Kocaeli Manav Dernekleri Dayanışma Platformu Başkanı Engin Tümer, Kars Ardahan Iğdır Vakfı Kocaeli Başkanı Taner Alaçayır ve beraberindeki yönetimlerini makamında ayrı ayrı konuk etti. Misafirleriyle kentin tamamını ilgilendiren konular başta olmak üzere STK’ların şehir üzerindeki etkisi üzerinde değerlendirmeler yapan Başkan Büyükakın, “Halkımıza hizmet ederken her çalışanımızın naif ve insanımızın gönlüne hitap edecek şekilde çalışmasına özel gayretimiz var. Bizlerin görevi vatandaşımızın mutluluğudur. Tüm gayretimiz de bu necip milletin huzurlu ve mutlu bir yaşam sürmesi içindir” dedi.

“GÖNÜLLERE GİRECEĞİZ VE ORADA KALACAĞIZ”

Konuk sivil toplum kuruluşlarının ürettiği projeleri ve çalışmaları öğrenen Başkan Büyükakın, kültürlerin yaşaması ve gelecek kuşaklara sağlıklı bir şekilde aktarılmasının önemine dikkat çektiği birlikteliklerde, “Büyükşehir Belediyesi olarak samimiyetle halkımızla iç içe çalışarak bereketli hizmetlere imza atıyoruz. Göreve başladığımız ilk andan itibaren gündemimiz halkımıza hizmet etmektir. Çalışma arkadaşlarımıza da her fırsatta ifade ettiğim, gönüllere gireceğiz ve orada kalacağız hedefine uygun şekilde, hizmetlerimizi bir program içerisinde yapıyoruz. Unutmadığımız tek bir şey var halkımız bizden hizmet bekliyor. Çok şükür bu doğrultuda da çalışıyoruz” şeklinde konuştu.

“BİZ BİLİRİZ DEMİYORUZ, DEMEYECEĞİZ DE”

“Bu görevlerin kıymetini bilmek gerekiyor” diyerek konuklarıyla olan sohbetinde şehrin gelişmesine ışık tutacak her fikre değer verdiklerini de dile getiren Başkan Büyükakın, “Şahsım dâhil tüm çalışma arkadaşlarım ‘biz biliriz’ demiyoruz, demeyeceğiz de. Ortak aklın ürettiği her doğru yaklaşıma sahip çıkarak hizmet yolumuza halkımızla ve sivil toplum kuruluşlarımızla birlikte devam edeceğiz” vurgusu da yaptı. Konuklarıyla da yakından ilgilenen Başkan Büyükakın, 16. Taşköprü Hasat Sonu Festivali ve Yağlı Pehlivan Güreşleri’ne kendisini davet eden Derince Taşköprülüler Derneği Başkanı Erhan Çiftçi’ye de ayrıca teşekkür etti. Derneğin çalışmaları hakkında Başkan Büyükakın’a bilgi veren Çiftçi, Derince Belediyesi ile düzenleyecekleri etkinliğin 13-15 Eylül tarihlerinde İshakçılar Köyünde üç gün boyunca yapılacak organizasyonda çeşitli etkinliklerin vatandaşlarla buluşacağını da dile getirdi.

HALKIMIZIN BİZE OLAN GÜVENİNİ BOŞA ÇIKARMAYACAĞIZ

“Geleceğin teminatı olan çocuklar ve gençlerin eğitim ve kültür alanları gibi spor branşlarına da önem vermesini istiyoruz” diyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Hemşehri derneklerimizin bu gibi sosyal alanlarda var olmasını çok olumlu buluyorum. Değerlerimize sahip çıkılmasının yanı sıra halkımızın beklentilerine cevap veren önemli bir girişim olarak görüyorum” dedi. Kocaeli Manav Dernekleri Dayanışma Platformu Başkanı Engin Tümer ve Kars Ardahan Iğdır Vakfı Başkanı Taner Alaçayır ile yönetimleriyle olan buluşmasında da Başkan Büyükakın, “Halkımızın bize olan güvenini boşa çıkarmayacağız. Çok çalışacak, bu emanete ve güvene asla zarar vermeyeceğiz. Hiçbir vatandaşımızın Büyükşehir Belediyemize bakışında olumsuz bir düşüncenin oluşmaması içinde büyük hassasiyet gösteriyoruz. Her kesimden her insanımıza ayrım gözetmeksizin bu güzel şehrimiz Kocaeli’ye hizmet etmeye çalışıyoruz. Sorumluluğumuzun gereği olarak halkımızın umutlarına cevap verecek, vizyonel hizmetlerle birlikte gönül belediyeciliği esasından da milim şaşmayacağız” diyerek açıklamalarını sonlandırdı. Birliktelikler karşılıklı yapılan görüş alışverişinin ardından sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817