banner2752
banner2750
banner2776

BAŞKAN BÜYÜKAKIN, “HEP BİRLİKTE HAREKET ETMELİYİZ”

Toplantılarda kente dair her şey konuşuldu.

 Sivil Toplum Kuruluşlarıyla buluşmalarını ilçe ilçe gerçekleştiren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, bu toplantılarına Darıca ve Çayırova ile devam etti. Kente dair her konunun konuşulduğu toplantılarda dijitalleşen dünyada STK’ların dönüşümü, medeniyet kavramı, gençlik, aile, kadın, engelli ve yaşlı bireylerin beklentileri gibi birçok konu toplantılarda ele alındı. Ulusal ve uluslararası meselelerin görüşüldüğü STK buluşmalarına Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, AK Parti İlçe Başkanları Ufuk Acay ve Servet Günay, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Balamir Gündoğdu ve Genel Sekreter Yardımcıları da katıldı. Başkan Büyükakın, ““ STK’larımızın her fırsatta görüş, öneri ve katkılarını alıyoruz” dedi.

 

“KENTİMİZİN İHTİYAÇLARI ÜZERİNE HEP BİRLİKTE DÜŞÜNMELİYİZ”

Kente ve insana dair tüm düşüncelerin dile geldiği toplantıda Başkan Büyükakın, dernek, vakıf ve federasyonların kent insanına karşı sorumlu olduğunu söyledi. Başkan Büyükakın, “Biz hemşerilerimizle sohbet etmeye, istişare etmeye, ortak akılla hizmet etmeye çok önem veriyoruz. Meseleler üzerine, kentimizin ve ülkemizin ihtiyaçları üzerine hep birlikte yeniden düşünmeliyiz ve birlikte hareket etmeliyiz. Bu bize güç ve ülkemizi çok daha güzel bir geleceğe taşımamız için yeterli olacaktır” şeklinde konuştu.

 

“STK’LARIMIZIN HER FIRSATTA GÖRÜŞ VE KATKILARINI ALIYORUZ”

Darıca ve Çayırova’da ki toplantılarda, STK temsilcilerinin tek tek yönelttiği soruları dinleyen ve ekibiyle birlikte cevap veren Başkan Büyükakın “Şehrimizin dönüşümüne dönük adımlarımızı kararlılıkla atmaya devam ediyoruz. Ekibimizle bir yandan gece gündüz hizmet üretirken, diğer taraftan da sivil toplum kuruluşlarımızla buluşmaya istişarelerimizi sürdürmeye devam ediyoruz. Bu vesile ile davetimize icabet edip, fikirleri ile çalışmalarımıza katkı sunan sizlere çok teşekkür ediyorum. Şehrinizin değişimine, gelişimine ve her geçen gün daha mutlu bir şehre dönüştüğüne hep birlikte şahit oluyoruz. Ve bu değişim içinde en önemli desteği gördüğümüz sivil toplum kuruluşlarımızın her fırsatta görüş, öneri ve katkılarını alıyoruz, almaya da devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

“BİZ HEP BİRLİKTE TÜRKİYE’YİZ”

Türkiye’nin çok önemli bir dönüm noktasına geldiğinin altı çizilen toplantılarda, ülkemizin ve milletimizin zayıf düşmesini, devletimizin gücünü kaybetmesini bekleyen emperyalist ülkelerin varlığına dikkat çeken STK temsilcileri, bunlara fırsat vermemek için çok çalışacaklarını da dile getirdiler. Tek millet, tek bayrak, tek vatan, tek devlet anlayışı üzerinde duran Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileri, ne olursa olsun her şartta bir olma vurgusu da yaptı. “Biz hep birlikte Türkiye’yiz” diyen STK temsilcileri, çağın getirdiği değişimlerinde farkında olduklarını, özellikle gençler ve aileler üzerinde çalışmalarını artıracaklarını da söylediler.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2723

banner2680