banner2779
banner2752
banner2750

BAŞKAN BÜYÜKAKIN, ‘’KENTİN TÜM DİNAMİKLERİYLE İLETİŞİM HALİNDEYİZ’’


Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak, Muharip Gaziler Derneği Başkanı Nurettin Recep Sağlık, Vakıfbank Genel Müdürü Abdi Serdar Üstünsalih, Kocaeli İl Sağlık Müdürü Dr. Şenol Ergüney, Çiçekçiler Derneği Başkanı Hasan Öztürk, Emlakçılar Odası Başkanı Alpay Hacıoğlu ve beraberindeki heyetlerinin yanı sıra İzmit Kuruçeşme muhtarlarından Habibe Demiroğlu ile bölgedeki diğer yedi mahalle muhtarıyla bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi olarak Kocaeli’yi en iyi şekilde yönetmenin kentin tüm dinamikleriyle kurulacak iletişime bağlı olduğunu dile getiren Başkan Büyükakın, sivil toplum kuruluşlarının ülkeye ve Kocaeli’ye yapacağı olumlu katkıya vurgu yaptı.

“İCRAATLARIMIZI TÜM HIZIYLA SÜRDÜRÜYORUZ”

İlk olarak Kocaeli Muharip Gaziler Derneğini konuk eden Başkan Büyükakın, birlik ve beraberlik havası içerisinde Kocaeli’ye hizmet ettiklerini dile getirerek, “Durmadan ve yılmadan yolumuza devam ediyoruz. Ülkemiz için verdiğiniz tüm emekler ve fedakârlıklar için çok teşekkür ediyorum.  Kardeşliğimize, vatan sevgimize ve birbirimize olan bağlılığımıza sunduğunuz katkı için de ayrıca çok teşekkür ediyorum. Bizler ülkemize hasetle bakanlara inat, 2023 hedeflerimizi durdurmak isteyenlere inat, icraatlarımızı tüm hızıyla sürdürüyoruz. Kardeşlik, ülkemize bağlılık, inanç, birlik ve beraberlik içerisinde ülkemiz daha nice yüzyıllara bu büyük medeniyetimizle ulaşacak” dedi.

“ESNAFIMIZA HER TÜRLÜ DESTEĞİ SAĞLAYACAĞIZ”

Ülkemizin kurum ve kuruluşlarıyla birlikte yerel deki temsilcileriyle vatandaşa hizmet etmenin önemine değinen Başkan Büyükakın, kendisini ziyaret eden Eskişehir Valisi Özdemir Çakacak’a nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti. Vali Özdemir Çakacak, Büyükşehir Belediye Başkanı seçilen Büyükakın’a başarılar dilemeyi de ihmal etmedi. Kocaeli’deki ekonomik faaliyetler açısından esnafların gelişimine önem verdiklerini söyleyen Başkan Büyükakın, “Esnaflarımızın rahat ve huzurlu bir şekilde işlerini yapabilmesi için Büyükşehir Belediyesi olarak her türlü desteği sağlayacağız” şeklinde konuştu. Emlakçılar Odası ve Çiçekçiler Derneği yönetimleriyle görüş alışverişi yapan Başkan Büyükakın, esnaflardan gelen talep ve önerileri de değerlendirmeye aldıklarını dile getirdi. Başkan Büyüakın, Vakıfbank Genel Müdürü Üstünsalih ve beraberindeki heyetle olan birlikteliğinde de ise ülke ekonomisine üreterek büyük katkı sunan Kocaeli’nin dinamik bir kent olduğunu söyledi.

“TRAMVAY HATTINDA YENİ MENFEZİN İNŞASINA DA BAŞLADIK”

İl Sağlık Müdürü Dr. Şenol Ergüney’i de konuk eden Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli markasını oluşturmada sağlığın çok önemli bir başlık olduğunu vurgulayarak, 7’den 77’ye herkesin daha mutlu olduğu bir Kocaeli için çalıştıklarını da ifade etti. Kuruçeşme mahalle muhtarlarıyla olan birlikteliğinde de Akçaray Tramvay hattının Plajyolu bölgesine ulaşabilmesi için İzmit Mevlana Kavşağı’na yapılacak olan yeni alt geçidin inşasına başlandığını da söyleyen Başkan Büyükakın “Halkımızın memnuniyetini kazanan Akçaray Tramvay Hattının Kuruçeşme bölgesine uzatma çalışmalarımız sürüyor. Bu bölgedeki Tramvay hattında yeni menfezin inşasına da başladık. Bu sayede tramvayımız Plajyolu bölgesine geçişi sağlanmış olacak” açıklamasını yaptı. Ziyaretler yapılan karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751