banner2779
banner2752
banner2750

Başkan Büyükakın, ‘’Kimsesizlerin Kimsesi Olmaya Devam Edeceğiz’’

 

 

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığında özveriyle çalışan personeli makamında konuk etti. Büyükşehir personelleri, Kandıra Teksen Köyünde yaşayan Hatice Fidan’ın talebini kırmayarak ayyıldızlı bayrağımızı göndere çekmişti.

 

“TÜM ÇALIŞANLARIMA TEŞEKKÜR EDİYORUM”

“Erişilemeyen, yardım eli uzatılmayan, hizmet götürülmeyen hiç bir kesim bırakmadan halkımıza hizmet eden tüm çalışanlarıma teşekkür ediyorum” diyen Başkan Büyükakın, “Kimsesizlerin kimsesi olmaya devam edeceğiz. İnsanımıza hizmet üreten belediyecilik yapmaya devam edeceğiz” dedi.

 

“DUYARLI OLMANIZ ŞAHSIMI ÇOK MUTLU ETMİŞTİR”

Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Hasan Aydınlık ile Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanı Dr. Ebubekir Ardıç ve ilgili birim müdürlerinin de hazır bulunduğu ziyarette, Sosyal Hizmetlerde görev yapan personellerin belirli periyotlarla yaptıkları ziyaretlerin önemine vurgu yapan Başkan Büyükakın, “Bunun en güzel örneklerinden bir tanesi de Hatice Teyzemizin şanlı bayrağımızı istemesi olmuştur. Sizler başta olmak üzere çalışanlarımızın bu konulara duyarlı olması da şahsımı çok mutlu etmektedir” ifadelerini sarf etti.

 

“ÇALIŞANLARIMIZA ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM”

Destek Hizmetleri Şefi Hüseyin Yalçın, Baş şoför Yusuf Ünel, Sosyolog Hale Atik, Basın Yayın çalışanı Hasan Şenol ve Diyetisyen Selami Şahin’e başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür belgesi veren Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, “İhtiyacı olan vatandaşlarımıza sıcak yemek, yakacak yardımı, evde bakım ve çatı yardımı gibi birçok gerekli destekleri çalışanlarımızla ulaştırıyoruz. Sağlık ve Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığında görevli tüm çalışma arkadaşlarıma bu güzel hizmetleri nedeniyle bir kez daha teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu. Birliktelik teşekkür belgelerinin verilmesiyle ve günün anısına çekilen fotoğrafların ardından tamamlandı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751