banner2779
banner2752
banner2750

BAŞKAN BÜYÜKAKIN, “NE YAPALIM BOYUN MU BÜKELİM”


Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, Körfez İlçesi Mimar Sinan Mahallesi’nde esnafları ziyaret ederek hayırlı ve bereketli işler diledi. Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt ve AK Parti Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna’nın da yer aldığı ziyaretlerde, Türkiye’de ki ekonomik gelişmeleri değerlendiren esnaflar, “Bizim Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a inancımız tamdır. Hükümetimize güveniyoruz. Hep birlikte her şeyi başaracağız. Biz Başkomutanımızla gurur duyuyoruz” vurgusu yaptılar. Mimar Sinan Mahallesi’nde ki esnaflarla yakından ilgilenen ve samimi bir şekilde yapılan sohbetlerde esnaflar, “Asgari ücrete yaptığı zam hepimizi mutlu etmiştir” ifadelerini de sarf ettiler. 

 

“MÜCADELEDEN GERİ DURMAK BİZE YAKIŞMAZ” 

“Dünyaya boyun eğmeyen tek lider Cumhurbaşkanımızdır” ifade eden esnafa “Biz dünyaya adalet getirmek, mazlumun yanında olmak için varız” diyen Başkan Büyükakın, “Onlar ne yaparsa yapsın ne tür operasyon çekerlerse çeksin biz asla diz çökmeyeceğiz. Biz dik durdukça içerden ve dışardan saldırılar asla durmuyor. Saldıranları ve bunların destekçilerini biliyoruz. Devletimizde biliyor. Mücadeleden geri durmak bize yakışmaz. Bir daha ifade ediyorum, günümüz emperyalistlerine ve onların destekçilerine fırsat vermeyecek, mücadele edecek, sonuna kazanan yine milletimiz olacak” dedi. 

 

 

“BU MUHALEFET VATANDAŞLARIN RUHUNDAN UZAK” 

Ziyaretlerde “Bu muhalefet vatandaşların ruhundan uzak” diyen Başkan Büyükakın’a cevap veren esnaflar, “Muhalefet, PKK ile iş birliği yapana kadar çalışmasını istiyoruz. O da zor” şeklinde konuştu. Market denetimlerini beğenen vatandaşlara dönük olarak da Başkan Büyükakın, “Denetimlerimizi daha da arttıracağız. Fırsatçılara göz açtırmayacağız. Bakanlıklarımızda bu konulara çok önem veriyor. Ülkemizin sınırları dışında olan gelişmelere kayıtsız, terör koridoruna sessiz mi kalalım. Bugün Suriye’de, Doğu Akdeniz’de, Libya’da mücadele eden bir Türkiye var. Yani bunların hepsine boyun mu bükelim. Asla, bu olmayacak boyun bükmeyeceğiz ve güçlü Türkiye için emin adımlarla yolumuza devam edeceğiz” ifadelerini sarf etti. 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751