BAŞKAN BÜYÜKAKIN, “RABBİM BİRLİĞİMİZİ DAİM ETSİN”


 


Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, Cumhur İttifakı’nın İl Başkanları ve yöneticileriyle bir araya geldi. AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Yunus Emre Kurt ve Büyük Birlik Partisi İl Başkanı Remzi Kaya’nın da eşlik ettiği buluşmada bir konuşma gerçekleştiren Başkan Büyükakın, “Biz derdi millet, hizmet, eser ve yatırım olan; ülkemizin güçlenmesi, büyümesi, kalkınması için çalışan bir ittifakız. Biz hedeflerimizi ve hayallerimizi, vizyonlarımızla birleştirip ülkemizi daha da geliştirmek için çalışan biri ittifakız. Rabbim birliğimizi daim etsin” dedi. 

 

“ARAMIZA ASLA FİTNE VE FESADI SOKTURMAYACAĞIZ” 

“Bu memleket o kadar kıymetli ki boşa geçirecek bir dakikamız bile olamaz” diyen Başkan Büyükakın, “Her birimiz gündemi yakından takip ediyoruz. Bir genel başkan diyor ki “Demokrasinin yolu Diyarbakır’dan geçer, diğer ortak yetkilisinden “Hayır, demokrasinin yolu Ankara’dan geçer” itirazı geliyor. Demokrasinin yolunun nereden geçtiği konusunda bile aynı düşünemiyorlar.” ifadelerini sarf etti. İçeriden veya dışarıdan bu memleketin üzerinde her ne oyun oynarlarsa oynasınlar bilin ki kaderin üstünde bir kader vardır” ifadelerini de sarf eden Başkan Büyükakın, “Ne yaparlarsa yapsınlar, Türkiye’nin yolu açık, geleceği aydınlıktır. Dünya’da ve bölgesinde çok daha güçlü bir Türkiye vardır. Bu nedenle aramıza asla fitne ve fesadı sokturmadık, bundan sonrada sokturmayacağız. Bir ve beraber oldukça onlar asla başarılı olamayacaktır. Milletimizin dualarıyla yüzüne rahatlıkla bakacak şekilde yolumuza devam ediyoruz” diyerek sözlerini tamamladı. 

 

“İL BAŞKANLARI 2023’E VURGU YAPTI”

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş ise, Türkiye için Cumhur ittifakı olarak mücadele ettiklerini ifade ederek, “Genel başkanlarımız gönülden ve ülkemiz için birliktelik yapmış vaziyetteler. Bize düşen de liderlerimizin ortaya koyduğu samimi birlikteliği aynı samimiyetle Kocaeli’de yansıtmaktır. Çok şükür bunu da yapıyoruz” dedi. Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli İl Başkanı Yunus Emre Kurt da 2023’e giden yolda birlik ve beraberlik içinde çalıştıklarını belirterek, “Cumhur ittifakına en güçlü desteği Kocaeli’den hep birlikte vereceğiz. Kocaeli’de adım atılmadık yer, elini sıkmadığımız insan bırakmayacağız” ifadelerini sarf etti. Büyük Birlik Partisi Kocaeli İl Başkanı Remzi Kaya, Türkiye’de yaşanan olayların farkında olduklarını vurgulayarak, “Yaklaşan 2023 genel ve 2024 yerel seçimlerinde, aynı kıbleye döndüğümüz, din, devlet, vatan ve millet için aynı hassasiyetle başarılı olmak için çalışacağız. Cumhur İttifakını başarıya taşıyacağız, inşallah.” sözlerini sarf etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817