banner2779
banner2752
banner2750

Başkan Büyükakın, ‘’STK’lar Siyaset Üstü Yapılardır’’


Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Aradahan Dernekler Federasyonu Başkanı Fakir Yılmaz, Gölcük Köyleri Yardımlaşma Derneği Başkanı Erdun Uzuner, Kocaeli Esnaf ve Sanatkârları Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Faruk Demir, Kocaeli Niğdeliler Dernek Başkanı Cumali Bozok, Türkiye Otel Lokanta Dinlenme Yeri İşçileri Sendikası (TOLEYİS) Genel Sekreteri ve Kocaeli Sorumlusu Osman Sarı ile beraberindeki heyetleri makamında konuk etti. Oldukça sıcak ve samimi geçen görüşmelerde Büyükşehir hizmetlerinin yanı sıra konuk STK’ların yaptıkları çalışmalar ele alındı.

 

“TOPLUMUN BİRLİĞİNİ KORUMAKLA DA YÜKÜMLÜYÜZ”

Göreve geldikleri günden beri vatandaşlarla ve sivil toplum kuruluşlarıyla istişarelerde bulunduklarını dile getiren Başkan Büyükakın, “Kentimize yapacağımız her yatırımı ve hizmeti halkımızla konuşurken, STK’larımızın fikirlerini ve önerilerini de alıyoruz. Bizler toplumun birliğini ve beraberliğini korumakla da yükümlüyüz. Şunu ifade etmek isterim ki STK’lar siyaset üstü yapılardır” dedi. Konuklarıyla görüşmelerinde dünyanın gittiği noktada ülke olarak saflarımızı ne kadar sıkı tutarsak, o kadar bir ve beraber oluruz vurgusu da yapan Başkan Büyükakın, “Bu nedenle Büyükşehir Belediyesi olarak STK’larla yaptığımız ve yapacağımız buluşmalar oldukça mühimdir. Çünkü bu birliktelikler gücümüzü ve aldığımız ilhamı artırarak ülke olarak gitme arzusunda olduğumuz hedefe kavuşmamıza katkı sunacaktır” şeklinde konuştu.

 

“STK’LARIMIZLA BİRLİKTE İNŞA EDECEĞİZ”

“Dünyada ekonomik sarsıntılara rağmen Türkiye bu güçlü pozisyonunu koruyabiliyorsa bizler için huzur ve gurur vesilesidir” ifadelerini kullanan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, “Bir belediye başkanını da mutlu eden sahip olduğu koltuk, makam mevki değil, yaptığı eserlerdir. Bu nedenle hizmet yaparken milletin gönlünü almayı unutmayacağız. Kocaeli’deki her bir mahallemizin tamamını kuşatan hizmet ve eserlerimizle görkemli bir şehir markasını halkımızla ve STK’larımız birlikte inşa edeceğiz” diyerek açıklamalarını tamamladı. Ziyaretler yapılan görüş alışverişinin ardından sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751