banner2779
banner2752
banner2750

Başkan Büyükakın, ‘’Üreteceğiz, yeni pazarlar bulacağız’’

 


Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Başkanı Abdulkadir Yılmaz ve yönetimini makamında kabul etti. Ülke ve kent ekonomisine dair istişarelerin yapıldığı görüşmede, Türkiye’ye karşı yürütülen her türlü ayak oyunlarının işe yaramayacağı vurgulandı. TÜMSİAD yönetiminin nazik ziyaretinden dolayı konuklarına teşekkür eden Başkan Büyükakın, “İş dünyamızla birlikte üreteceğiz, yeni pazarlar bulacağız ve ülkemizin kalkınmasına hep birlikte katkı sunacağız. İş insanlarımızın taleplerine karşı duyarlı davranıyoruz. Bize düşen her görevi yerine getirmeye de hazırız” dedi.

 

“YENİ PAZARLARIN BULUNMASINA KATKI SUNMAYA HAZIRIZ”

Türkiye’nin önünde seçimsiz bir dönem olduğunun söylendiği birliktelikte, ülkenin güçlenmesi için ihracat ve üretim alanlarında Kocaeli’nin öncü bir kent olduğunu ifade eden Başkan Büyükakın, “İş dünyamızın bizden beklentilerine cevap vermek için büyük gayret gösteriyoruz. Üretim yapan ve yeni pazarlara yelken açacak her kurumla yakın iş birliği içinde olmak için çalışıyoruz. Şahsımızın olması gereken bir yer bir toplantı veya herhangi bir çalışma da yer almaya hazırız. Bizler üretimin ve yeni pazarların bulunmasına katkı sunmaya hazırız. Bunun yanı sıra lojistik altyapısının güçlendirilmesi için çalışıyoruz” açıklamasını yaptı.

 

YILMAZ, “REFAHIN GELİŞTİRİLMESİNE HİZMET ETMEYE ÇALIŞIYORUZ”

Milli ve manevi değerlerimizi esas alarak; hak ve adaleti; insan, toplum ve çevre açısından üstün tutan bir anlayışı özümsemiş bir STK olduklarını dile getiren TÜMSİAD Kocaeli Derneği Başkanı Yılmaz, “Amacımız, serbest piyasa ekonomisinin temel prensipleri çerçevesinde iş ahlakına sahip müteşebbisler aracılığı ile sürdürülebilir iktisadi kalkınmaya destek vermektir. Bireysel ve toplumsal huzur ve refahın geliştirilmesine hizmet etmeye çalışıyoruz” ifadelerini sarf etti. Ulusal ve uluslararası iş dünyasında iktisadi ve ticari alanda etkin olmaya çalıştıklarını da ziyarette dile getiren Yılmaz, “Sivil toplum, özel sektör ve kamu ilişkilerinde öncü, irfan sahiplerinin oluşturduğu tercih edilen bir STK’yız. Ülkemizin ve kentimizin hedefleri için çalışmaya devam ediyoruz” diyerek sözlerini tamamladı. Ziyaret karşılıklı görüş alışverişinin ardından sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751