banner2779
banner2752
banner2750

Başkan Büyükakın: “Ustam Kocaeli Gençler İçin Fırsat”

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Baki Özdemir ve yönetimini haftalık olağan toplantısında ziyaret etti. İl Gençlik Kolları’nın yeni yönetimini tebrik eden ve görevlerinde başarılar dileyen Başkan Büyükakın, “Dava şuuruyla hareket ederek ortaya koyduğunuz çalışma azmi için sizleri bir kez daha yürekten kutluyorum. Allah heyecanınızı bereketlendirsin” dedi.

“GENÇLERİMİZLE BİRLİKTE”

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın, AK Parti 7. Olağan Büyük Kongresi’nde yaptığı konuşmada, “Uzunca bir süredir takip ettiğimiz rotamızın adı olan 2023 hedeflerimizi yeni bir başlangıç haline dönüştürerek, 21. yüzyılı ve ötesini kuşatacak büyük ve güçlü Türkiye’yi inşa ediyoruz” ifadelerini hatırlatan Büyükakın, “İşte bu büyük ve güçlü Türkiye’nin inşasını gençlerimizle birlikte gerçekleştiriyoruz” şeklinde konuştu.

“ALLAH HEYECANINIZI BEREKETLENDİRSİN”

AK Partili gençlerle buluşmasında “Heyecanınız ve motivasyonunuz için sizlere minnettarız” diyerek konuşmasını sürdüren Başkan Büyükakın, “Allah heyecanınızı bereketlendirsin. Her alanda yapacağınız çalışmalara aralıksız bir şekilde durmadan devam etmenizi istiyorum” şeklinde konuştu.

“GENÇ ÜYE SAYIMIZ 1 MİLYONDAN FAZLA”

AK Parti’nin kayıtlı üye sayısının 13 milyon 500 bine ulaştığını vurgulayan, bunun yanı sıra “1 milyonu aşkın genç üyesiyle AK Parti’nin, ne ülkemizde ne de başka bir ülkede benzeri yoktur” diyen Büyükakın, şöyle konuştu: “Gençlerimizle birlikte Sırat-ı Müstakim üzere yürümeye, çalışmaya, insanımıza hizmet üretmeye devam edeceğiz. Gençlerimizi en iyi biz anlıyor ve onların dünyaya baktıkları pencereden bizler de bakıyoruz.

İSTİHDAM PROJESİ

Gençlerden aldığımız enerjiyle koşuyoruz. Gençler için projeler üretiyoruz. Türkiye’ye örnek olacak yeni bir istihdam projesi olan “USTAM Kocaeli” de bunlardan biri. ‘Ne iş olsa yaparım’ değil ‘Bu işi en iyi ben yaparım’ diyen güçlü gençlerimizin yetişmesi için önemli bir adım attık. USTAM Kocaeli ile gençlerimiz nitelikli iş gücü olarak istihdam edilme şansını yakalayacak. Bu projeyle sanayicilerimiz, KOBİ’lerimiz ve sektörlerin aradığı birçok mesleklerde binlerce gencimiz istihdam edilme şansına kavuşacak”. Birliktelik yapılan istişarelerin ardından sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751