banner2752
banner2750

Başkan Büyükakın, “Vinç Operatörü Yetiştirme Programını Başlatacağız”

Yoğun çalışma temposuna rağmen esnaf ve vatandaşlarla buluşan, 12 ilçede hayata geçen projeleri yakından takip eden Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, Gebze’ye özel bir ilgi göstermeye devam ediyor. Gebze’de ve bölgesinde Vinç işletmeciliği yapan esnaflarla da sabah kahvaltısında buluşan Başkan Büyükakın’a, Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, AK Parti İlçe Başkanı Recep Kaya, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Gökmen Mengüç ve Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan eşlik etti. “Tüm gücümüzle Gebze’mizin gelişimi için samimiyetle gayret gösteriyoruz” diyen Başkan Büyükakın, “Her alanda şehrimizin onlarca yıllık hizmetinde olacak eserleri kazandırmanın gayreti içindeyiz. Yeni yatırımlarımızla Gebze’mize değer kazandırmaya devam ederken diğer bir taratanda esnaflarımızı talep ve önerilerini yerine getirmeye çalışıyoruz” dedi.

 

“BU KENTİ BİRLİKTE YÖNETİYORUZ, BİRLİKTE HAREKET EDİYORUZ”

Vinç esnaflarıyla olan buluşmasında kente yapılan hizmetleri detaylı bir şekilde paylaşan Başkan Büyükakın, vinç esnaflarının taleplerini de dinledi. “Ülkemiz ve şehrimiz için o kadar iş yapıyoruz ki dur durak bilmeden” diyen Başkan Büyükakın, “Tabi bizim işimiz hemşerilerimize hizmet etmek. Bunun yanında esnafımızın taleplerine ve önerilerine kulak kesiliyoruz. Bu kenti birlikte yönetiyoruz, birlikte hareket ediyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak en önemli önceliğimiz de tam da budur” ifadelerini sarf etti.

 

“TAŞIN ALTINA GÖVDEMİZİ KOYMAYA HAZIRIZ”

Nitelikli insan kaynağının önemine de vurgu yapılan görüşmede, USTAM Projesinden de bahseden Başkan Büyükakın, vinç operatörü yetiştirme teklifine de gereken her türlü desteği vereceklerini ifade etti. Başkan Büyükakın, “Gençlerimizin birer meslek sahibi olmasını elbette çok arzu ediyoruz. Bu noktada bizlerde USTAM projesiyle gerek esnafımızın gerek KOBİ’lerimizin gerekse Sanayicilerimizin ihtiyaç duyduğu insan kaynağını yetiştirme konusunda çalışıyoruz. Bu noktada taşın altına gövdemizi koymaya her daim hazırız. Piyasanın gereksinim duyduğu ve talep ettiği Vinç operatörü yetiştirme programını başlatacağız” açıklamasını yaptı. Birliktelik yapılan görüş alışverişinin ardından sona erdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751