Başkan Büyükakın, Yarımcalılara Konuk Oldu

Dernek başkanı Atakan Yavuz ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri, bugün de Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın’ı ağırladı.

YAVUZ TEŞEKKÜR ETTİ

Derneğin bir süre önce resmi açılışı yapılan yeni lokalinde gerçekleşen buluşma sırasında dernek yönetimi ve üyelerinin yanı sıra Yarımcalılar da büyük ilgi gösterdi. Samimi bir ortamda gerçekleşen buluşma sırasında konuşan Başkan Atakan Yavuz, “Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Büyükakın, derneğimizi ziyaret etmiştir. Kendisine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.

ELLİBEŞ DE KATILDI

Törende Yarımcalıları selamlayan ve dernek çalışmalarını yakından takip ettiklerini dile getiren Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın ise, “Sivil toplum kuruluşlarını her zaman destekledik, desteklemeye devam edeceğiz” dedi. Bu arada düzenlenen buluşma sırasında Başkan Tahir Büyükakın’a; AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş, Körfez İlçe Başkanı Ramazan Tuna ve Körfez Belediye Başkan Vekili İbrahim Çırpan da eşlik etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817