banner2752
banner2750
banner2776

 Başkan Büyükakın, “2023 Seçimlerini de Kazanacağız”

Allah’ın izniyle 2023 seçimlerini de kazanacağız” şeklinde konuştu.

 


Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, AK Parti Çayırova Mahalle Başkanları toplantısına katıldı. AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, İlçe Başkanı Servet Günay, Çayırova Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi ve teşkilat üyelerini hazır bulunduğu toplantıda, Büyükşehir Belediyesi’nin Çayırova genelinde yaptığı hizmetleri içeren bir sunum yapan Başkan Büyükakın, iki yıl içerisinde 175 Milyon TL’lik yatırım yaptıkları dile getirdi. 136 Milyon TL değerinde ki 34 eser ve projeyi tamamladıklarını, 39 Milyon TL tutarında ki 28 çalışmanın devam ettiğini söyleyen Başkan Büyükakın, “Çayırova ilçemize 22 eseri daha kazandırma konusunda arkadaşlarımızla birlikte hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Ancak şunu da söylemek isterim, hizmet gereklidir ancak yeterli değildir. Bu nedenle gönüllere dokunmaya çok önem veriyoruz. Milletimizle olan bağımızı daha da güçlendireceğiz” dedi. 

 

“MİLLETİMİZDE BİZDEN BUNU BEKLİYOR”

“Vatandaşımızın dertleriyle dertlenen kadrolar olarak, daha çok çalışacağız” vurgusu da yapan Başkan Büyükakın, “19 yıldır iktidardayız ve girdiğimiz her seçimi kazanıyoruz. Vatandaşımızın geleceğe dair güvendiği siyasi hareket ve kadrolar biziz. Bunu kesinlikle unutmadan hareket etmeliyiz. Sahada her zamankinden daha çok olacağız. Söyledikleri yalanlara rağmen bizim istikametimiz doğruları anlatmak, çalışmalarımızı milletimize aktarmak, sorunlarına çözüm bulmaktır. Milletimizde bizden bunu bekliyor” ifadelerini sarf etti. 

 

“İŞTE BU ŞUURLA 2023’E HAZIRLANIYORUZ” 

“Cumhurbaşkanımız ülkemizi vesayetten kurtaran bir liderdir ve bu çok ama çok önemlidir” diyerek mahalle başkanlarıyla olan birlikteliğinde, “Bu davanın lideri Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’dır” diyen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr. Tahir Büyükakın, “Bizlerin görevi şehrimizde bu davaya katkı sunmak, halkımıza hizmet etmektir. Bu nedenle sahayı asla boş bırakmayacağız. Her zamankinden daha çok sahada vatandaşımızın arasında olacağız. Bu kadirşinas millete hizmet etmek bizler için büyük bir onurdur. Bu görevler büyük vebaldir. İşte bu şuurla 2023’e hazırlanıyoruz. Halkımızla omuz omuza Türkiye ve Kocaeli için çalışıyoruz. Allah’ın izniyle 2023 seçimlerini de kazanacağız” şeklinde konuştu.

“İSTESELER DE İSTEMESELER DE BU GERÇEKLEŞECEK”

“2023 sonrası da tüm insanlığa umut olmayı sürdüreceğiz” diyen Başkan Büyükakın, “Ülkemizi daha güçlü kılacak tarih 2023’tür. Bu tarih dönüm noktasıdır. Ülke olarak kazanımlarımızın devam etmesi, geleceğe daha güçlü bakmamız için Cumhurbaşkanlığı seçimi çok ama çok önemlidir. Bu seçim sonrası da Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan liderliğinde Türkiye, büyük medeniyet inşasına devam edecektir” ifadelerini sarf etti. “Teşkilat yoksa bizler yokuz” diyerek konuşmasına devam eden Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, “Allah’ın izniyle 2023 sonrası çok daha güçlü bir Türkiye olacak. İsteseler de istemeseler de bu gerçekleşecek. Cumhurbaşkanımız liderliğinde Türkiye, geleceğe güçlü bir şekilde koşacak” diye konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2751

banner2771

banner2773

banner2772

banner2774

banner2775

banner2777

banner2680