BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A,  BİLECİKLİLER’DEN YOĞUN İLGİ VE SEVGİ

 


Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, AK Parti Bilecik İl Teşkilatı’nın 7. Olağan Kongresine katıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın telekonferansla katıldığı kongrede bir konuşma gerçekleştiren Başkan Büyükakın, “Kuruluşun, kurtuluşun ve dirilişin şehri Bilecik’te sizlerin aranızda olmaktan büyük mutluluk duyuyorum” ifadelerini sarf ederek, “Cumhurbaşkanımız liderliğinde içeride vesayet odaklarını dışarıda ki kirli tezgâhları bozarak, yıkarak ve devirerek yürüyoruz” dedi. AK Parti Bilecik 7. Olağan İl Kongresine Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz ve birçok davetlinin hazır bulunduğu kongrede Başkan Büyükakın’a yoğun bir ilgi vardı. 

 

DURMADAN, YORULMADAN, BIKMADAN VE USANMADAN ÇALIŞACAĞIZ 

Bilecik’in tarihi öneminden bahsederek konuşmasını sürdüren Başkan Büyükakın, AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım ve yönetimini tebrik etti. Bilecik’teki kendilerine gösterilen sevgi ve muhabbet karşısında mutlu olduğunu da dile getiren Başkan Büyükakın, “Cumhurbaşkanımızın liderliğinde durmadan, yorulmadan, bıkmadan, usanmadan çalışacağız. Ecdadımızın izinden giderek ülkemize ve vatandaşlarımıza hizmet etmeye devam edeceğiz” şeklinde konuştu. “Valilik de yaptığım Bilecik’in böyle güzel insanlara hizmet etme fırsatı verdiği için Rabbime ne kadar şükretsem azdır” ifadelerini de sarf eden Başkan Büyükakın, AK Parti Bilecik teşkilatı üyeleriyle de sohbet etti. AK Parti İl Başkanı Serkan Yıldırım, kongre sonrası Başkan Büyükakın’a günün anısına bir kılıç hediye etti.

 

BİLECİK VALİLİĞİ ZİYARET ETTİ

Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez ile AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz’la görüşmeler gerçekleştiren Başkan Büyükakın, daha sona bakanlarla birlikte Bilecik Valisi Bilal Şentürk’ü de ziyaret etti. Eski mesai arkadaşlarıyla da görüşen ve burada da yoğun ilgi gören Başkan Büyükakın, Bilecik temaslarının ardından Kocaeli’ne geri döndü. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817