banner2779
banner2752
banner2750

 BAŞKAN BÜYÜKAKIN’DAN EVREN’E SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ

 

 

Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, doğuştan engelli Evren İbar’ın 17’nci yaş gününü sürpriz yaparak kutladı. Annesi Selma Özdemir ile birlikte Arızlı TOKİ Konutları’nda yaşayan Evren İbar, Başkan Büyükakın’ı karşısında görmesiyle büyük mutluluk yaşadı. Sürpriz ziyarette doğum günü pastası da getiren Başkan Büyükakın, Evren’le birlikte mumları üfleyerek mutluluğuna şahit oldu. En büyük dileğinin Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı görmek olduğunu Başkan Tahir Büyükakın’a ileten Evren, ilk fırsatta bunun gerçekleştirilmesi içinde çalışacaklarını söyledi.

 

“EVREN’İ MUTLU ETMEK HERŞEYE BEDEL”

Doğuştan engelli Evren İbar’ın 17’nci yaş günü vesilesiyle mutlu gününde yanında olmak isteyen bunun için de sürpriz ziyaret gerçekleştiren ve doğum günü pastasını birlikte kesen Başkan Büyükakın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı çok sevdiğini dile getiren Evren’in doğum günü pastasını birlikte kesti. Evren İbar’ın 17’nci yaş gününü kutlayan Başkan Büyükakın, “Evren bizi görmek ve tanımak istediğini sosyal medyadan bize iletti. Bugün doğum günü olduğunu öğrendik. Bende pastamızı alalım öğlen boş vaktimizde sürpriz yapalım dedik. Evren ayrıca Kağıtspor’da atletizm branşında sporcumuzmuş. Bizi görünce keyfi yerine geldi. Annesini üzmeyen aslan gibi bir evlat. Bizim gibi şehir ve ülkeyi yönetenler için Evren ve onun gibi özel çocuklarımızın mutluluğu her şeye bedeldir” dedi.

 

EVREN BAŞKANI ZİYARET EDECEK

17’nci yaş gününde Evren’e sürpriz yapan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Evren biz sana geldik bir dahakine sen spor için İzmit’e geldiğinde beni ziyaret etmeni istiyorum” dedi. Evren İbar ile annesi Selma Hanım sürprizden ve davetten dolayı Başkan Tahir Büyükakın’a teşekkür ederek çok mutlu olduklarını dile getirdi. Selma Hanım’ın biricik oğlu Evren’e çok iyi baktığını ve ilgilendiğini de dile getiren Başkan Büyükakın, “Selma annemizden Allah razı olsun. Evren’in sosyal yaşantısının yanı sıra spor eğitimi alması konusunda da büyük çaba gösteriyor. Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor’da atletizm yapan Evren’i de kutluyorum” açıklamasını yaptı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751