BAŞKAN BÜYÜKAKIN,“TOPLU İĞNE ÜRETEMEYEN BİR TÜRKİYE VARDI”

 

 


Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan ve yönetimini makamında konuk etti. “AK Parti memleket davasıdır” diyerek konuklarına hitap eden Başkan Büyükakın, “Cumhurbaşkanımızın duruşu içeride ve dışarıda birilerini rahatsız etmeyi sürdürüyor. Liderimizin arkasında asker gibi durmaya devam edeceğiz. Sahada her zamankinden daha çok çalışacağız. Unutmayalım ki batı ve emperyalistler, ülkemiz üzerinde ki hedeflerinden asla vazgeçmez, yorulmaz, durmaz. Onlar öyle olurken, bizlerde yorulmayacağız, mücadele edeceğiz ve cesaretle adım atmaya devam edeceğiz” dedi.

 

DİRİ OLDUĞU MÜDDETÇE HİÇBİR GÜÇ MİLLETİMİZİ ESİR ALAMAYACAK 

“Cumhurbaşkanımızın arkasında bu aziz milletin duası var” direyerek konuşmasını sürdüren Başkan Büyükakın, 15 Temmuz ruhuna dikkat çekerek şunları dile getirdi: “15 Temmuz gecesi milletimiz, tıpkı bir asır evvel Çanakkale'de ve İstiklal Harbi'nde olduğu gibi bağımsızlığına, onuruna ve istikbaline kast eden elleri kırarak, bir kez daha iradesine sahip çıktı.15 Temmuz ruhu, bu topraklarda diri olduğu müddetçe hiçbir güç milletimizi esir alamayacak, bir daha asla iradesine el uzatamayacaktır. 15 Temmuz 2016 akşamı vatana, millete, bayrağa ve kutsala karşı yapılan bir kalkışma bu vatanın evladının göğsünü siper etmesi ile söndürüldü.”

 

ÜLKEMİZİN MENFAATLERİNİ DE BÜYÜK BİR KARARLILIKLA KORUYOR 

“Sokakla olan bağımıza daha çok güç katacağız” diyerek AK Parti Derince İlçe yönetimiyle olan buluşmasında dünün ve bugünün Türkiye’sine de değinen Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, “Geçmişte toplu iğne üretemeyen bir Türkiye vardı. Bugün geldiğimiz noktanın ne kadar büyük ve önemli olduğunu çok iyi bilerek daha çok çalışmalıyız. Bunun için milletimizle üreterek yükseleceğiz. Büyük ve güçlü Türkiye, üreterek gelişecek ve kalkınacaktır. Milletimiz, Cumhurbaşkanımızın arkasında durduğu için bugün dünyanın farklı noktalarında mazlumların çıkarlarını korurken, ülkemizin menfaatlerini de büyük bir kararlılıkla savunuyor” ifadelerini sarf etti. 

 

MERDAN, “BAŞKANIM BİZ SİZDEN RAZIYIZ”

AK Parti Derince İlçe Başkanı Koray Merdan ise, “Başkanım biz sizden razıyız. Sizi çok seviyoruz. Gerek hükümetimizin gerek Büyükşehir Belediyemizin gerekse ilçe belediyemizin hizmetlerini sahada daha iyi anlatmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Derince’nin hizmetlerine dönük atılan ve atılacak adımlar hakkında konuklarına bilgi de veren Başkan Büyükakın, AK Parti Derince teşkilatına görevlerinde başarı diledi. Birliktelik yapılan istişarenin ardından sona erdi. 


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817