BAŞKAN, CAMİ VE KUR'AN KURSLARI FEDERASYONU'NU AĞIRLADI

 

Türk Dünyası Belediyeler Birliği (TDBB) ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Kocaeli Camileri ve Kuran Kursları Dernekler Federasyonu Başkanı Yüksel Özdemir ve yönetimiyle bir araya geldi. Kocaeli genelindeki ilgili dernekler arasında dayanışma ve işbirliği kurulması yönünde çalışmalar yaparak, ülke düzeyinde etkinliklerde bulunma amacıyla kurulan derneğin genel çalışması hakkında bilgi alan Başkan Karaosmanoğlu, “Kurulan bu derneğimiz hayırlı olsun. İnanıyorum ki bereketli çalışmalar ortaya koyacaksınız” dedi.

 


CAMİ DERNEKLERİNE ADINA TEŞEKKÜR ETTİLER

Derneklerin ve mensuplarının yasalara ve yönetmeliklere uygun harekette bulunmaları için önderlik etme amacında kurulduğunu ifade eden Dernek Başkanı Özdemir, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’na da, “Tüm Kocaeli genelindeki Camii ve Kuran kurslarına vermiş olduğunuz desteklerden dolayı, Camii Dernekleri adına size teşekkür ederiz. Allah sizden razı olsun” ifadelerini kullandı.

 

DERNEĞİN AMAÇLARI HAKKINDA KARAOSMANOĞLU’NA BİLGİ VERDİ

Federasyonun kuruluş amacı olarak da tüm dernekleri bir çatı altına almak olduğunu ifade eden Kocaeli Camileri ve Kuran Kursları Dernekler Federasyonu Başkanı Yüksel Özdemir, “Belediyelerimizin yapmış olduğu yardımlardan ihtiyaç sahibi derneklerin faydalanması için belediyelerimizin işlerini kolaylaştırmak amacındayız. Derneklerle ilgili yönetmelik ve kanunları onları bilgilendirerek, Federasyon olarak lokal ve kütüphane açmayı planlıyoruz. Tüm dernekler arasında sevgi ve dostluk bağını oluşturarak, müftülüklerle olan bağlarını güçlendirmek, problem olduğu zaman devreye girerek çözüm yolu bulmak istiyoruz” açıklamasını yaptı.

 

HAYIRLI HİZMETLERDE BULUNUNUZ

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu da görüşmede, “Federasyon olarak tüm ilçelerimizde oluşturacağınız çalışmalarla inanıyorum ki büyük bir eksikliği ortadan kaldıracaksınız. Toplumun beklentisine dönük camilerin ve kuran kurslarının yapımında ortaya çıkabilecek problemlerin çözümü sizler sağlayabilirsiniz. Hayırlı hizmetlerde çalışacağınıza inancım tamdır” diyerek sözlerini tamamladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.