banner2779
banner2752
banner2750

 Başkan Çayırova Maratonu’na katıldı

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Çayırova Yarı Açık Maratonu Halk Koşusu’na katıldı. Çayırova Belediye Başkanı Ziyaettin Akbaş’ın ev sahipliğinde Kocaeli Valisi Ercan Topaca, AK Parti Kocaeli Milletvekili Fikri Işık, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman’ın katılımıyla yapılan maraton öncesinde ısınma hareketlerini Başkan Karaosmanoğlu yaptırdı.

ISINMA HAREKETLERİ BAŞKANDAN

Bu yıl dördüncüsü yapılan Çayırova Yarı Maratonu, sporseverlerin yoğun katılımıyla gerçekleştirildi. Organizasyonun halk koşusu bölümüne Başkan Karaosmanoğlu, Vali Topaca, Milletvekili Işık, belediye başkanları Akbaş, Köşker ve Yaman ile çok sayıda sporsever katıldı. Maraton öncesinde ısınma hareketleri Başkan Karaosmanoğlu’nun nezaretinde gerçekleştirildi.

SAĞLIK EN BÜYÜK SERMAYE

Maratona katılanlara başarılar dileyen Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Sporu bir hayat tarzı olarak belirledik. Halkımızla doğal ortamlardaki yürüyüş yollarımızda sağlıklı yaşam yürüyüşleri yapıyoruz. Sağlıktan daha büyük bir sermaye olamaz. Sağlıklı yaşamak için dengeli besleneceğiz ve spor yapacağız. Bunun için Kocaeli’nde sporun alt yapısını hazırladık’’ dedi.

HALK KOŞUSUNA KATILDILAR

Maratona katılan sporcuları selamlayan TBMM Milli Eğitim, Kültür, Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı Işık, sağlığın önemine ve sağlıklı yaşamak için spor yapmanın gerekliliğine dikkat çekti. Işık, maratona katılmak için Kocaeli’nin her köşesinden gelen sporseverleri de tebrik etti. Konuşmaların ardından Başkan Karaosmanoğlu, Vali Topaca, Milletvekili Işık ve beraberindekiler, Çayırova Yarı Maratonu’nun halk koşusu bölümüne katıldı ve 3 kilometrelik parkuru tamamladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751