banner2779
banner2752
banner2750

BAŞKAN COŞKUYLA KARŞILANDI

Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, Hacılar mahallesine yaptığı ziyarette coşkulu bir kalabalıkla karşılandı. Hemşehrilerini sık sık ziyaret eden Başkan Köken ise günün yorgunluğunu hemşehrileriyle bir araya gelince unuttu.

Kandıra’nın genç ve dinamik Belediye Başkanı Ünal Köken, mahalle ziyaretlerini sürdürüyor. Hacılar mahallesine yaptığı programda coşkulu bir kalabalık tarafından karşılanan Başkan Köken, ilçedeki hizmetleri ve ülke gündemini değerlendirdi.

 Kandıra’da gerçekleştirilen hizmetlerden memnun olduklarını dile getiren Hacılar mahalle sakinleri, istek ve taleplerini kısa süre içinde hayata geçiren çalışmalarından dolayı da Başkan Ünal Köken’e teşekkürlerini iletti.

Hacılar mahallesinde Ramazan Dilber Yaşa’nın evlerini de ziyaret eden Kandıra Belediye Başkanı Ünal Köken, çocuklarla ve annelerle sohbet etti, çocuklarımızın yüzü gülüyorsa, bizler tüm yorgunluğumuzu unutuyoruz. Kandıra’da hayata geçirdiğimiz tüm proje ve çalışmalarımızda önceliğimiz çocuklarımız ve onların geleceğidir. İlçemizdeki çalışmalarımız hem gençlerimiz hem de hemşehrilerimiz için devam edecek dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751