banner2779
banner2752
banner2750

 Başkan,  “Cumhurbaşkanımızı Büyük Bir  Gururla Ağırlayacağız”


Marmara Belediyeler Birliği ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç.Dr Tahir Büyükakın, AK Parti Kandıra İlçe Başkanı Erol Ölmez ve yönetimini makamında konuk etti. “İnandığımız yolda dosdoğru yürüyeceğiz” diyerek konuklarına nazik ziyaretleri için teşekkür eden Başkan Büyükakın, “8 Kasım Pazar günü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı kentimizde büyük gururla ağırlayacağız” dedi. Kandıra Belediye Başkanı Adnan Turan’ın da yer aldığı birliktelikte, “Bu dava, memleket davasıdır” vurgusu da yapan Başkan Büyükakın, “Ana kademe yönetimlerimizden mahalle başkanlarımıza kadar tüm teşkilat mensuplarımız okçular tepesini asla boş bırakmayacaktır. Nöbetimizi hakkıyla tutmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.

“ŞEHİTLERİMİZ BU TOPRAKLARI KANLARIYLA SULADI”

“Medeniyetimizin ve tarihimizin bize yüklediği o büyük sorumluluğu çok iyi biliyoruz” diyerek konuklarıyla sohbet eden Başkan Büyükakın, “Ülkemiz çıkarlarını koruyan bir lidere sahibiz. Dünya’yı yöneten aktörlerin karşısında yüzlerine bakarak “Dünya 5’ten büyüktür” diyen bir Cumhurbaşkanımız var” ifadelerini sarf etti. Küresel düzenin yeniden yapılanma sürecinin dünya üzerinde getirdiği sıkıntılar karşısında Türkiye’nin kararlılıkla hareket ettiğinin de dile getirildiği ziyarette, “Hep birlikte sahada var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” diyen Başkan Büyükakın, “Şehitlerimiz bu toprakları kanlarıyla suladı. Bu fedakârlıkların karşılığı asla ödenmez. Ancak ülkemizin daha güçlü olabilmesi için bizlerde çok çalışacağız” şeklinde konuştu.

“MİLLETİMİZE HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Türkiye’nin büyük bir medeniyet kodlarına sahip olduğunu da ifade eden Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr Tahir Büyükakın, konuklarıyla Kandıra’ya yapılan ve planlanan yatırımlarla alakalı da bilgi aktardı. “Bu kadim topraklar üzerinde milletimize hizmet etmeye devam edeceğiz” diyen Başkan Büyükakın, “Ülkemizin sahip olduğu böyle büyük bir mirasın gelecek nesillere aktarmak çok önemli bir görevdir. Bizler bu görevi layıkıyla yapmak için gayret edeceğiz. Bu emaneti daha ileriye taşımak, 2023, 2053, 2071 hedeflerine kavuşmak çok elzemdir. Milletimiz ve hemşehrilerimiz için çalışmaya devam edeceğiz” diyerek sözlerini tamamladı. Birliktelik çekilen hatıra fotoğrafının ardından sona erdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751