Başkan Dedelerinden Üçüzlere Ziyaret


Tezel Ailesini mutlu eden ziyaretTe Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a; Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Aslı Kuş, Körfez Muhtarlar Dernek Başkanı Yusuf Yanar’da eşlik etti. Çocukların ‘Başkan Dedesi’ olarak Körfez’de sevilen bir isim olan Belediye Başkanı İsmail Baran, proje kapsamında hazırlanan hediyeleri aileye takdim ederken, üçüz bebekler Cihangir, Ertuğrul ve Alparslan ile yakından ilgilendi.

AİLEDEN TEŞEKKÜR

Başkan İsmail Baran, “Kıymetli kardeşlerimi çocukları vesilesiyle tebrik ediyorum. Allah evlatlarına ve onlara hayırlı uzun ömür nasip etsin. Devlet Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın 3 çocuk isteğini yerine getirdikleri ve önemini anladıkları için ayrıca yürekten kutluyorum. Maşallah üçüzlerimiz çok güzel çocuklar “ şeklinde konuştu. Tezel Ailesi ise Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’a ve beraberindekilere ziyaretten duydukları memnuniyeti ifade ederek teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817