banner2779
banner2752
banner2750

Başkan: Derslerinizi çok sevin

28 HAZİRAN’DAN ZİYARET

28 Haziran İlköğretim Okulu ve Ortaokulu’nun öğretmen ve öğrencileri, 2012-2013 Eğitim ve Öğretim Dönemi’nin başlaması nedeniyle Başkan Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. Okul müdürü İsmail Demircan, matematik öğretmeni Özlem Kılıç, din kültürü öğretmeni Bekir Başkaya, okul öncesi eğitime başlayan Berk Efe Öztemel, 2/D sınıfı öğrencisi Berfin Bağdaçiçek ile 8/D sınıfı öğrencisi Kübra Top, Başkan Karaosmanoğlu’na konuk oldu.

 

SATRANÇ TAKIMI VERDİ

Öğrencilere satranç takımı ve çeşitli hediyeler veren Başkan Karaosmanoğlu, 2012 - 2013 Eğitim ve Öğretim Dönemi’nin öğrenciler, eğitimciler ve veliler açısından hayırlı olmasını diledi.

Türkiye’nin genç nüfusu ve yetişmiş insan gücüyle, dünya üzerinde parlayan bir yıldız olduğuna dikkat çeken Başkan Karaosmanoğlu, ‘’Yarının doktorları, mühendisleri, hâkimleri, pilotları, milletvekilleri, belediye başkanları, anneleri, babaları, bu yavrularımızın arasından çıkacak.

Onların okuması, iyi bir eğitim alması, tahsil hayatlarını en güzel şekilde tamamlaması hepimizin en büyük dileği. Bütün gayretimiz, çalışmamız, bunun için’’ ifadesini kullandı.

DERS ZİLİNİ ÇALDI

Öğrencilere, ‘’Derslerinizi sevin, derslerde öğrendiğiniz her şey, hayatta işinize yarayacaktır, bunu asla unutmayın’’ sözleriyle öğüt veren Başkan Karaosmanoğlu, daha sonra İzmit Atatürk Ortaokulu’nda düzenlenen İlköğretim Haftası açılış törenine katıldı. Kocaeli Valisi Ercan Topaca ile Başkan Karaosmanoğlu ve protokol üyeleri, hep birlikte ders zilini çaldıktan sonra sınıfları dolaştı.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751