BAŞKAN DOĞAN, AŞURE DAĞITTI

İzmit Bizim Bahçe Şizofreni Yakınları Dayanışma Derneği Başkanı Nazmiye Erdoğan, Kocaeli Otistik Çocuklar Yaşam Merkezi (KOÇ-DER) Başkanı İlkin Kılıçaslan ve dernek üyelerin de katılımıyla gerçekleşen aşure dağıtımında söz alan İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Muharrem ayının, ilahi bereket ve feyzin bollaştığı bir ay olduğuna dikkat çekti. Doğan, “derneğimiz örf, adet, gelenek ve göreneklerimizi yaşatmak adına böylesi güzel bir etkinlik düzenlemiş. Bu güzel etkinlikte bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Bu günler birbirimizle kaynaşma adına büyük önem arz ediyor. Muharrem ayının şehrimize, ülkemize bolluk ve bereket getirmesini temenni ediyorum” dedi. 

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ın davetlerini kırmayarak etkinlikte yer almasının kendilerini çok sevindirdiğini ifade eden İzmit Bizim Bahçe Şizofreni Yakınları Dayanışma Derneği Başkanı Nazmiye Erdoğan Başkan Doğan’a çalışmalarında başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817