banner2779
banner2752
banner2750

Başkan Doğan, belediyecilikte çığır açıyor
                                           

400 EMEKLİ AİLESİYLE BÜYÜKADAY’YA GİTTİ

İzmit Belediyesi sosyal belediyecilik anlayışı kapsamında şekillendirdiği çalışmalarında emeklilere büyük önem veriyor. Emeklileri sosyal yaşama dahil etmeyi ve tecrübelerinden yararlanmayı hedefleyen İzmit Belediyesi, her fırsatta emeklilere yönelik bir etkinlik gerçekleştiriyor. Belediye son olarak Kocaeli İşçi Emeklileri Derneği Üyeleri ve ailelerini Büyükada’ya götürdü.

EMEKLİLERİ ADAYA UĞURLADI

30 Haziran Dünya Emekliler Günü kapsamında gerçekleştirilen Büyükada Gezisi’ne yaklaşık 400 emekli aileleri ile birlikte katıldı. Emeklilerin büyük memnuniyet duyduğu gezi öncesinde İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan emeklileri yalnız bırakmadı. Doğan, İzmit Marina’ya giderek emeklileri Büyükada’ya uğurladı.

EN GÜZEL ÇAĞ

Emeklilik dönemini insanın en güzel çağı olarak gördüğünü söyleyen İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, “belirli bir yaştan sonra insan hayata bambaşka bakıyor, daha güzel bakıyor” dedi. Emeklilere yönelik hizmetlere büyük önem verdiğini söyleyen Doğan “ geziye katılan tüm misafirlerimize unutamayacakları güzellikte bir gün diliyorum” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751