BAŞKAN DOĞAN, ÇALIŞANLARIN YENİ YILINI KUTLADI

BAŞKAN DOĞAN, ÇALIŞANLARIN YENİ YILINI KUTLADI

 

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, belediye çalışanlarının yeni yılını kutladı. 2012 yılının her anının hizmet ile geçtiğini belirten Doğan, günün erken saatlerinde şantiyelerden başladığı personel ziyaretine merkez binadaki bütün birimleri tek dolaşarak sürdürdü. Çalışanların  elini sıkıp yeni yıllarını  kutlayan Başkan Doğan” Aileniz ve sevdiklerinizle huzurlu, sağlıklı yeni bir yıl dilerim. 2013 yılı 2012 yılından daha sağlıklı ve huzurlu geçsin” dedi.

 
HER YIL YENİ HİZMETLER DEMEK

İzmit’e kazandırılan hizmetlerin hepsinde büyük emeği olan çalışanları kutlayan Başkan Doğan, “ İzmit Belediyesi olarak büyük ve güçlü bir aileyiz. Bu aile yeni bir İzmit hedefiyle yola çıktı ve büyük işler başardı. Ben tüm ekibimi bu gayretli ve fedakar çalışmalarından ötürü kutluyorum. Bizim için her yeni yıl yepyeni hizmetler demektir. 2013 hepimize başta sağlık, huzur, mutluluk ve esenlik getirsin. Güler yüzlü, sağlıklı bir yıl diliyorum” şeklinde konuştu. Çalışanlar da Başkan Doğan’a teşekkür ederek yeni yılını kutladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817