banner2779
banner2752
banner2750

BAŞKAN DOĞAN, ÇALIŞANLARLA BİRARAYA GELDİ

                                           

 

İzmit’te son yıllarda çok büyük işler yaptıklarını ve bu işlerin tamamını belediye personelinin emeği ile gerçekleştirdiklerini ifade eden Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Temizlik İşleri Müdürlüğü’nde çalışan personelle biraraya geldi. Tepeköy’deki şantiyeye giderek işçilerle sohbet eden Başkan Doğan’a Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Öztürk, Temizlik İşleri Müdürü Mustafa Şener ve birim amirleri eşlik etti.

 

GÜÇLÜ VE BÜYÜK BİR AİLEYİZ

 

İzmit Belediyesi çalışanlarının büyük bir azimle ve profesyonelce çalıştığını dile getiren Doğan İzmit Belediyesi’nin çok güçlü ve büyük bir aile olduğunu söyledi. Belediyenin kurumsal işleyişinin dostluklara, arkadaşlıklara zarar vermediğine dikkat çeken Başkan Doğan "İzmit Belediyesi Belediye Başkanı’ndan en altta çalışanına kadar İzmit’e hizmet adına var gücüyle çalışmaktadır. İzmit Belediyesi çalışanlarının mesai saati yoktur. Bizler 24 saat hizmete hazırız. Bu titizlikleri ve duyarlılıkları için tüm çalışanlarımıza İzmit halkı adına teşekkür ediyorum” dedi.

 

İŞÇİDEN BAŞKANA TEŞEKKKÜR

 

İzmit halkı için her zaman en iyi hizmeti sunmak adına çalıştıklarına dikkat çeken Başkan Doğan temizlik işçileri ile teker teker görüşerek sorunlarını dinledi. Görev yapan personeller yönetimden memnun olduklarını belirterek Başkan Doğan’a teşekkür ettiler.

  
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751