banner2779
banner2752
banner2750

BAŞKAN DOĞAN, DÜNYA HEPİMİZE YETER

Karaçoban ziyarette yaptığı açıklamada “ derneğimiz ve faaliyetlerimiz hakkında Belediye Başkanımıza bilgi vermek için bu ziyareti gerçekleştiriyoruz.  Bizi kabul edip vakit ayırdığı için Başkanımıza çok teşekkür ederiz. Kocaeli’de eğitim gören uluslararası öğrencileri halkımızla buluşturmak, onların ailesi olmak, onlarla gönül bağları kurmak istoruz. Bunun için de şehrimizdeki kurum ve kuruluşları ziyaret edip görüş alış verişinde bulunuyoruz” dedi.

YARADILANI YARADANDAN DOLAYI SEVERİZ

Başkan Doğan da ziyaret için konuklarına teşekkür ederek “  sizleri ağırlamaktan mutluluk duyuyoruz. Burası sizin de eviniz. Siz bakmayın bu dünyayı bazı kişiler paylaşamasa da bu dünya herkesin. Hem herkesin hem de hiç kimsenin değil. Bir süre bu dünyada kalıyor sonra da çekilip gidiliyor. Sizler de ülkemizde, şehrimizde misafir değil buranın insanısınız, bizimle yaşıyorsunuz. Her birinizin burada olmanızdan mutluluk duyuyoruz. Hepiniz farklı farklı ülkelerdensiniz ama ortada çok güzel bir tablo var. Dini, dili, milliyeti hiç önemli değil. Bizim hem atalarımızdan gelen geleneğimiz, hem inancımızdan gelen değerlerimiz Allah’ın yarattığı her insanı, her canlıyı yaradandan dolayı severiz, ayrım yapmayız. Herkese bu hassasiyetle yaklaşıyoruz. Eğitim hayatınızda hepinize başarılar diliyorum.

ÜNİVERSİTE ÖĞRENCİLİĞİNİ BİLİRİM

Tıp okuduğumdan 7 sene üniversite öğrenciliği yapmış bir olarak yurtları da bilirim, bekar evlerini de bilirim, zorlukları da bilirim. Allah yardımcınız olsun. Ama çok şükür o dönemin imkanlarıyla bugünün imkanları çok farklı. Çok güzel üniversitelerimiz, yurtlarımız var.  Kocaeli Üniversitesi bizim göz bebeğimiz. Türkiye’nin ilk üniversiteli pazarında Kocaeli Üniversitesi’nde açtık. 2 adet çorba çeşmemiz sizlerin hizmetinde. Üniversitenize her türlü desteği de veriyoruz. Kütüphane yaptı, mescidini yeniledik. Ben, öğrencileri çok seviyorum. Ne kadar STK varsa demokrasimiz o kadar güçlü ve kaliteli olur” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751