banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

BAŞKAN DOĞAN, FETÖ KARAR DAVASINI  TAKİP ETTİ

FETÖ’nün 15 Temmuz darbe girişimi sırasında Donanma Komutanlığı’ndaki eylemlere ilişkin 15’i firari, 90 sanığın yargılandığı donanma davası Kandıra Cezaevi Yerleşkesindeki 5. Ağır Ceza Mahkemesi’nde  görüldü. 17 Ağustos tarihindeki duruşmada cumhuriyet savcısı,  cebir ve şiddet kullanarak anayasal düzeni ortadan kaldırmaya teşebbüs suçundan  ihraç edilen amiraller Nazmi Ekici ve Hayrettin İmren, meslekten ihraç edilen askerler ile örgütün mahrem abileri konumundaki 51 kişi hakkında ağırlaştırılmış ömür boyu hapis cezası istemişti.

BİR DAHA AKILLARINDAN BİLE GEÇİREMESİNLER

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan da davanın karar duruşmasını takip etmek için Kandıra Cezaevi Yerleşkesine gitti. Başkan Doğan, karar duruşması arasında yaptığı açıklamada “ dileğimiz bu vatana, bu bayrağa, bu devlete en ufacık kem gözle bakanın dahi hiç acınmadan en ağır ceza ile  cezalandırılmasıdır. 15 Temmuz’da bir çok şehidimiz, bir çok yaralımız, ülke olarak maddi ve manevi psikolojik çok büyük kayıplarımız oldu. Bunların her birinin en ufacık bir şekilde karşılıksız kalmadan  karara yansımasını bekliyoruz. Adaletimize, hakimlerimize, savcılarımıza güveniyoruz. Dileğimiz, bir daha böyle bir teşebbüsün akıldan bile geçmesini ortadan kaldırmaktır” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826