banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

Başkan Doğan: HERKESİN BELEDİYE BAŞKANIYIM

Kocaeli Ülkü Ocakları İl Başkanı İbrahim Özcan ve Başiskele Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Tuğrul Gök İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’ı makamında ziyaret ederek Ülkü Ocakları İl Binası’nın açılışına katıldığı için teşekkür etti.

HERKESİN BELEDİYE BAŞKANIYIM

Seçildiği günden itibaren siyasi kimliğini bir tarafa bıraktığını ifade eden Başkan Doğan “ ben İzmit’te yaşayan herkesin belediye başkanıyım. Bu kentte yaşayan ve farklı görüşleri savunan herkese karşı saygılıyım. Bu görevde bulunduğum sürece çeşitli zorluklarla karşılaşıyorum. Hiçbiri beni korkutmuyor, yıldırmıyor. Bu makamda olduğum sürece korktuğum tek bir şey var o da adaletsiz olmak ya da taraf tutmak. Bugüne kadar bundan hep sakındım. Çalışma arkadaşlarımı sürekli adaletli olmaları yönünde uyardım.  Bu güne kadar adalet terazimiz hiç şaşmadı. Bundan sonrada şaşmasın diye elimizden geleni yapacağız” diyerek ülke adına hizmet etmeye aday olan siyasi partilerde görev yapan kişilerin belirli bir siyasi olgunlukta ve hoşgörüde olmaları gerektiğini ifade etti.

HERKESE EŞİT MESAFEDEYİM

İzmit Belediye Başkanı olarak herkese eşit mesafede olduğunu söyleyen Başkan Doğan kendisine nezaket ziyaretine gelen genç siyasetçilere teşekkür ederek bu siyasi olgunluklarını hiçbir zaman kaybetmemelerini söyledi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826