banner2779
banner2752
banner2750

BAŞKAN DOĞAN İŞ OKULUNDA ÖĞRENCİLER İLE BULUŞTU
Nuh Çimento İş Okulu’nda gerçekleşen kahvaltıda konuşan Başkan Doğan toplumsal ihtiyaçların giderilmesi için engellilere yönelik hizmet veren kurumların desteklenmesi gerektiği vurgulayarak “engelli çocuklarımızın toplumsal yaşama uyum sağlamaları için bir eğitim ve öğretim yuvasının bölgemizde olması mutluluk verici. Bu çocuklarımızı acıyarak topluma kazandıramayız. Bu çocukların dünyaya engelli olarak gelmeleri ne kendilerinin, ne de anne babalarının tercihi. Onları toplumdan soyutlayamayız. Ailelere bu anlamda büyük görev düşüyor. Çare yalnız eğitimdedir. Bu çocukların eğitim alabilmeleri, mesleki bir şeyler öğrenebilmeleri çok önemli Nuh Çimento İş Okulu bu anlamda önemli işlere imza atıyor. Belediye olarak amacımız engelli çocuklarımızın da kendi ayakları üzerinde duran bireyler olabilmeleri için projelere destek olmaktır" dedi.

Kahvaltı sonunda, engellilere yönelik eğitim veren Nuh Çimento İş Okulu'nda tamamı engelli çocuklar tarafından hazırlanan ürünleri ve atölyeleri gezen Başkan Doğan, öğrencilerin yaptığı ürünleri hayranlıkla izledi. Okul Müdürü Mustafa Kızmaz, İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751