BAŞKAN DOĞAN İZGAZ’I UYARDI

İZGAZ VATANDAŞI MAĞDUR EDİYOR

İzgaz’ı defalarca uyardığını söyleyen Doğan, tüm bu uyarılara rağmen işleyişte bir değişikliğin olmadığını ve İzgaz’ın vatandaşı mağdur ettiğini ifade etti. İzgaz’ın yürüttüğü çalışmaların Karadenizliler Mahallesi’nde büyük sorun yarattığını dile getiren Başkan Doğan, “Buradan tekrar uyarıyorum İzgaz yükümlülüklerini yerine getirsin, halkın gazını bağlasın” diyerek İzgaz yetkililerini göreve davet etti.

YALAN SÖYLÜYORLAR

Karadenizliler Mahallesi’nde hasta bir vatandaşın evine gaz bağlanması için günlerce koşuşturduğunu söyleyen Doğan “ Bizlerinde defalarca aramasına rağmen vatandaşımızın evine gaz bağlanmadı. Evine gaz bağlatmayı bekleyen pek çok vatandaşımız var. Bu aksaklıkların nerenden kaynaklandığını bilmiyorum. Vatandaş bunun nedenini sorduğunda firma belediye izin vermiyor diye açıklama yapıyormuş. İzgaz yetkilileri yalan söylemesinler, gelsinler işlerini yapsınlar” dedi.

İzmit Belediyesi olarak vatandaşa gaz bağlanmasını engelleyecek hiçbir girişimlerinin olmadığına ve olamayacağına vurgu yapan Doğan, İzgaz gelip işini yapsa bizim destek vereceğimizi kendisi görür diyerek İzgaz’ın suçu sağa sola atmaktan vazgeçerek kendisine çeki düzen vermesiniz istedi.

MUHTARLIK BİNASI YENİLENİYOR

Alikahya Karadeniz Mahallesi’nde vatandaşların sorunlarını dinledikten sonra incelemelerine devam eden Doğan, muhtarlık binasında incelemelerde bulundu. Mevcut binada bir takım tadilatların yapıldığını ve yenileme işlemlerinin devam ettiğini söyledi. Muhtarlık binasında Sağlık Ocağı, İzmek Kurs Merkezi VE Emekli Evi yapılacağına dikkat çeken Başkan Doğan, “Karadenizliler Mahalle Meydanı’nın üzerini kapattık. Mahalle sakinlerimiz yaz aylarında burada düğün ve eğlence yapabiliyor. Mahallenin bu anlamda sosyalleşebileceği bir yere ihtiyacı vardı. Parkımızı revize ederek bu ihtiyacı da gidermiş olduk” şeklinde konuştu. 

HASTA VE ESNAFI UNUTMADI

Mahalle inceleme gezilerinde vatandaşlarla sık sık biraraya gelen Doğan, Karadenizliler Mahallesi’nde de bu geleneğini bozmadı. Çarşıbaşı Caddesi Eskioğlu Sokak Numara 11’de  yaşayan 77 yaşındaki Asiye Eski’yi evinde ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Doğan tüm esnafı dolaşarak hayırlı işler diledi.

MUHTARDAN TEŞEKKÜR

Alikahya Karadeniz Mahallesi Muhtarı Celal Şar, Başkan Doğan’ın mahallelerini sıklıkla ziyaret ettiğini söyleyerek; “Başkanımız mahallemizin sorunlarına karşı oldukça duyarlı bir yaklaşım gösteriyor. Bugünkü inceleme gezisinde önemli bir takım meseleleri yerinde görüp değerlendirme fırsatı bulduk. Başkanımıza ve ekibine mahalle sakinlerimiz adına teşekkür ediyorum” dedi.   

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817