BAŞKAN DOĞAN, KURUÇEŞMELİ KADINLARA MİSAFİR OLDU

BELEDİYEYE TEŞEKKÜR
Samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda tüm kadınlar adına söz alan Ak Parti İzmit İlçe Kadın Kolları Başkanı Aysel Demirtaş “İzmit Belediyesi’nin mahallemizde ve şehrimizde gerçekleştirdiği çalışmalardan çok memnunuz. Belediyenin verdiği her sözü tutması ve sosyal projelere önem vermesi bizleri memnun ediyor. Burada bir arada olmak bile bizler için çok anlamlı. Tüm bu çalışmalarında ve samimi tavrından ötürü Başkanımız Dr. Nevzat Doğan’a ve ekibine teşekkür ediyoruz” dedi.

 GURUR DUYDUM
Her konuda titiz davranan, ayrıntıcı olan kadınların kendisi ve ekibi adına söylediklerinden çok memnun olduğunu ifade eden Başkan Doğan, İzmit Belediyesi olarak sizler için elimizden geleni yapıyor, fazlasını yapmak için çaba harcıyoruz” dedi. Vatandaşla bir arada olmaktan oldukça mutlu olduğunu dile getiren Doğan, bu tür toplantılar ile birbirimizi daha iyi tanıyor, isteklerimizi daha iyi anlatıyoruz. Bugün burada belediye hakkında ki düşünceleriniz benim için en kıymetli hediyeden daha değerli. Hayatta ki en güzel şey yaptığınız işin hedefine ulaşması ve bunun takdir görmesi. Bende sizlere çok teşekkür ederim” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.