banner2827
banner2818
banner2819
banner2821
banner2820

BAŞKAN DOĞAN ÖĞRETMENLERİ UNUTMADI

OKULLARA KUTLAMAYA GİTTİ

 

İzmit Emek Dayanışma İlköğretim Okulu ve Kocatepe İlköğretim Okulu öğretmenlerini ziyaret eden Başkan Doğan, öğretmenlere pasta hediye etti. Başta Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm öğretmenlerin gününü kutlayan Doğan, “ çocuklarımızı geleceğe hazırlayan öğretmenlerimizi başımıza taç etmeliyiz. Onlar ülkemizi geleceğe taşıyan çok değerli varlıklarımız. Ben bir yönetici, bir baba olarak çocuklarımızı yetiştiren tüm öğretmenlere teşekkür ediyorum. Öğretmenlerimiz her şeyin en güzeline ve iyisine layıklar” dedi.

 İZMEK ÖĞRETMENLERİNİ DE ZİYARET ETTİ

Başkan Doğan okul ziyaretlerinin sonrasında İZMEK kursiyerlerine meslek dersleri veren öğretmenleri de unutmadı. İzmit Belediyesi tarafından açılan kurslarda ders veren öğretmenlerin de gününü kutlayan Doğan,  kadınların mesleki gelişimlerine destek veren öğretmenlerimize sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

Kendilerini bu özel günlerinde unutmayan Başkan Doğan’a teşekkür eden öğretmenler mesleklerini severek yaptıklarını söylediler. Okulları ziyareti sırasında  öğrenciler Doğan’ın etrafından hiç ayrılmadı.

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817

banner2823

banner2822

banner2824

banner2825

banner2826