banner2779
banner2752
banner2750

Başkan Doğan, Parkta rekora gidiyor!

 

İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan 5 yılda 100 yeni park hedefini gerçekleştirmesine rağmen park yapımlarını sürdürüyor. Yeni park hedefini 150 olarak belirleyen Başkan Doğan, 113. park açılışını Turgut Yuvam Kalıcı Konutları’nda gerçekleştirdi.

Mutluluk Parkı’nı Turgut Mahallesi’nde Turgut Mahallesi’ndeki Yuvam Kalıcı Konutlarındaki Mutluluk Parkı’nın açılışı için tören düzenlendi.  Toplam 5.831 metrekarelik bir alanı kapsayan parkın açılışına İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, Belediyesi meclis üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, Turgut Mahallesi Muhtarı Muhittin Sevil, Turgut Yuvam Konutları Yöneticileri ve mahalle sakinleri katıldı.

 

MAHALLEYE MUTLULUK GELDİ

 

Turgut Mahalle Muhtar Muhittin Sevil, parkın açılışında yaptığı konuşmada İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan’a teşekkürlerini iletti. Yapılan tüm hizmetlerin mahalleye büyük kolaylık ve güzellik getirdiğini söyleyen Muhtar Sevil “parkın hizmete açılmasıyla mahallemize mutluluk geldi, burada çocuklarımız daha mutlu olacak” dedi.

 

PARK SİZİN, SAHİP ÇIKIN

 

Parkın mahalleye hayırlı olmasını dileyerek konuşmasına başlayan Başkan Doğan, “buraya çok fonksiyonlu ve kaliteli bir park yaptık. 7’den 77’ye herkesin kullanabileceği bu park alanı en kaliteli malzemeden yapıldı. Bölgemize bambaşka bir hava katan bu park bundan sonra sizlerin. Bu parkı korumak, olumsuzlukları bizlere, emniyete bildirmek konusunda duyarlı olmalısınız” dedi.

 

PARK YAPIMINDA DA İDDİALIYIZ

 

3.5 yılda İzmit’e 113 yeni park kazandırdıklarını hatırlatan Doğan bu parkların hepsinin Türkiye’ye örnek projeler olduğunu söyledi.  Kültür Tepesi, Fevziye Parkı, Yenicuma  Parkı ve yapımları devam eden Acısu, Cumhuriyet ve Şirintepe Ekopark projeleri ile şehrimize nefes alınabilir modern alanlar kazandırdık diyen Başkan Doğan çalışmalarının devam edeceğini dile getirdi.

BAŞKANA TEŞEKKÜR

Vatandaşlarla birlikte kurdeleyi kesen Doğan açılış sonrasında çocuklarla yakından ilgilendi. Çocuklarla oyun oynayan Başkan Doğan hediyeler vermeyi de ihmal etmedi. Turgut Yuvam Kalıcı Konutları Yönetim Kurulu Başkanı Besim Özdemir, hizmetlerinden dolayı  Doğan’a teşekkür ederek plaket ve çiçek takdim etti.

Dört döRtlük park

Mutluluk Parkı bünyesinde bulunan çocuk oyun alanlarında ahşap gruplar kullanıldı. 1 adet 25x14 metre boyunda zemini suni çim kaplı futbol sahası,1 adet 20x10 metre zemini akrilik kaplı basketbol sahası, kondisyon aletleri ve ahşap kamelya bulunan parkın oturma alanında asma germe gölge sistemi kullanıldı. Açılış sonrası katılımcılara etli pilav dağıtıldı.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751