BAŞKAN DOĞAN, POLİS MERKEZİNDE
 İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan Bekirpaşa Polis Merkezi’ni ziyaret etti.

Başkan Doğan, her zaman emniyet güçlerinin yanında olduklarını ifade ederek çalışmalarından dolayı polislere teşekkür etti.

 

POLİS DOSTU BELEDİYE

 

AK Parti İzmit Halkla İlişkilerden Sorumlu İlçe Başkan Yardımcısı Kadir Cansever, 28 Haziran Mahalle Temsilcisi Şenol Gündüz’ünde yer aldığı ziyarette Başkan Doğan, bütün kurum ve kuruluşlarla olduğu gibi emniyetle de uyum içinde çalıştıklarını belirterek “polis dostu bir belediyeyiz” dedi. Başkan Doğan ziyarette yaptığı açıklamada, sosyal belediyecilik çalışmalarının önemine işaret ederek, “Sokakta vatandaşlarla bir arada olmak çok önemli. İnsanlar, insan odaklı yaklaşımlara bakıyor. Şimdiki yönetim insanı öne alan bir yönetim. Bu dönem, belediyecilikte şeffaflık dönemi. Bizler, insanların yaşamına giren ve dokunan bir belediyecilik anlayışı içinde olduk. Aynı zamanda kurumlar arası işbirliği bu dönemde en üst seviyeye çıktı. Kurumlarımızla her zaman işbirliği içinde olduk” şeklinde konuştu. İzmit Belediye Başkanı Alikahya ve Orhan Mahallesindeki kültür merkezlerinde emniyet için yer tahsisi yaptıklarını da  ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817