banner2779
banner2752
banner2750

BAŞKAN DOĞAN SÖZ VERDİ, YAPTI
 


Eğitime verdiği destekle adından sıkça söz ettiren İzmit Belediyesi son olarak İzmit Fevzi Çakmak İlkokulu’na Çok Amaçlı Salon ve Veli Bekleme Salonu yaptı. Yapılan salonların açılışı için düzenlenen törene; İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan, İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezgin Çuhadar, Kadıköy Mahalle Muhtarı İsmail Hakkı Yıldırım, Fevzi Çakmak İlkokulu Müdürü Reşat Nuri Akkoyun, çevre okulların müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.


EĞİTİME YAPILAN KATKILARI ÖNEMSİYORUM


İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan yaptığı konuşmada İzmitlilerin her şeyin en güzeli layık olduğunu söyleyerek, “Okula son geldiğimde çok amaçlı salon yapma konusunda söz vermiştim. Velilerin çocuklarını beklerden taşların üzerinde oturduğunu gördüm. Bu durumun bizim velilerimize layık olmadığını düşündüm. Bir ekip olarak bu çalışmayı yapmaya karar verdik. Eğitime katkı sağlamak hepimizin yapması gereken şey, bu katkıları önemsiyorum” dedi.


OKUL VE MAHALLE KAYNAŞACAK


İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezgin Çuhadar ise İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan’a onlarca okula kazandırdıkları için teşekkür ettiğini söyleyerek, “Biz yeni açılan Veli Bekleme Salonu’na Veli Okuma Odası diyeceğiz. İçerisine kitaplar koyduk. Ülke genelinde yürütülen “Okullar Hayat Olsun” projesi kapsamında artık okul binalarımız mahalle halkına açılıyor. Bugün açılışını yaptığımız salonlardan bütün mahalle sakinlerimiz yararlanabilecek. Okul ve mahallenin kaynaşmasını hedefliyoruz” dedi.


DESTEK İÇİN TEŞEKKÜR


Okul Müdürü Reşat Nuri Akkoyun da katkılarından dolayı İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ve İzmit İlçe Milli Eğitim Müdürü Sezgin Çuhadar’a teşekkür etti.


Çok Amaçlı Salonu’nun açılış kurdelesinin kesilmesi ile başlayan törende okul öğrencileri tarafından okunan şiirler ve flüt konseri büyük beğeni topladı. Açılış töreninin sonunda Okul Aile Birliği Başkanı Filiz Birok ve yönetim kurulu üyeleri tarafından törene katılan protokol üyelerine çiçek takdim edildi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2778

banner2763

banner2765

banner2754

banner2762

banner2764

banner2766

banner2723

banner2680

banner2751