BAŞKAN DOĞAN  TÜRK  OCAĞI’NDA
 İzmit Belediye Başkanı Dr. Nevzat Doğan ziyaretlerine devam ediyor. Doğan son olarak Ömerağa Mahallesi İstiklal Caddesi’nde bulunan İzmit Türk Ocağı’nı ziyaret etti. İzmit Türk Ocağı Başkanı Aygutşat Selçuk ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Başkan Doğan’a İzmit Belediye Meclis Üyesi İbrahim Elgin eşlik etti.

 

hafızamızı, tarih şuurumuzu canlı tutmak zorundayız

 

Türk Ocağı’nın yıllardır var olan çizgisini değiştirmeyen ülkenin menfaati doğrultusunda fikir belirten önemli bir kuruluş olduğunu ifade eden Başkan Doğan “özellikle milli konularda bayrağımıza ülkemize şehidimize bakışımız hassasiyetlerimiz aynı. Geçmişiyle bağlarını koparmış milletlerin gelecekleri de olmayacaktır. Onun için de geçmişimizle geleceğimiz arasındaki köprüleri daha da sağlamlaştırmak, bizi biz yapan değerlere sahip çıkmak, milletçe hafızamızı, tarih şuurumuzu canlı tutmak zorundayız” dedi.

 

GENÇLERE TARİHİ UNUTTURMAYACAĞIZ

 

İzmit Belediyesi’nin tarihi değerlere titizlikle sahip çıktığına dikkat çeken Doğan, köklü ve şanlı bir tarihe sahip olduğumuzu biliyor ve bu inançla hareket ediyoruz diyerek İzmit Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi verdi. Doğan, Kınalı Asker Parkı’nın, Yahya Kaptan Anıtı’nın,  Sarıkamış Şehitleri Anıtı’nın, Servetiye Siperleri’nin tek amacının gençlere tarihi unutturmamak olduğunu söyledi.

 

ANLAMLI ÇALIŞMALAR

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İzmit Türk Ocağı Başkanı Selçuk da özellikle Milli Mücadele Kahramanı Yahya Kaptan Anıtı’nın ve  Kınalı Asker Parkı’nın yapılmasının çok anlamlı olduğunu söyleyerek Başkan Doğan’a çalışmalarında başarılar diledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817