BAŞKAN DOĞAN; "TÜRKİYE GÜÇLÜ OLURSA, İSLAM ALEMİ GÜÇLÜ OLUR"

Başkan Doğan’ın makamında gerçekleşen ziyarette müftü yardımcısı Ahmet Hraloğlu, Batı Trakya Türkleri Dernek Başkanı Lütfi Bodur, dernek yönetim kurulu üyeleri Yüksel Öztürk, Selahattin Durmuş, Remzi Güneş, Sedat Küçük ve Musa Çolak da yer aldılar.

Belediye meclis üyesi İbrahim Elgin’in de hazır bulundu ziyarette Yunanistan’ın seçilmiş İskeçe Müftüsü Ahmet Mete, Başkan Doğan’a Ayasofya Camii’nin tablosunu hediye etti. 

Oldukça sıcak ve samimi bir havada gerçekleşen ziyarette konuşan Başkan Doğan “ sizleri ağırlamaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Batı Trakya, Rumeli bizler için ayrı bir önem taşıyor. Sizin Batı Trakya’daki göreviniz gelecek adına da, orada yaşayanlar için de ayrı bir güven ifade ediyor.

BİR GÖZÜMÜZ, KULAĞIMIZ ORALARDA

Bizim bir gözümüz, bir kulağımız sizin oralarda. Müslüman kardeşlerimizin, soydaşlarımızın durumlarını hep merak ediyoruz. Oralara çeşmeler, anıtlar yaptık. Batı Trakya Türkleri Derneğimiz güzel çalışmalar yapıyor. Belediye olarak birlikte güzel işler yapıyor, kültür geziler düzenliyoruz Çok şükür kim ne derse desin, ekonomik saldırılara, içten ve dıştan oyunlara rağmen ülke olarak dünden çok daha güçlüyüz.

SESİ DAHA GÜR ÇIKAN TÜRKİYE VAR

Sesi daha gür çıkan bir Türkiye var. Biz kendi kendimize yeteceğiz, kendi işimizi en iyi şekilde yapacağız ve başarımızı en üst düzeye çıkacağız. En önemlisi birlik ve beraberliğimizi kaybetmeyeceğiz. Birlik beraberlik içinde oldukça, bizi kimse durduramayacaktır. Sizler de çok önemli bir görev yapıyorsunuz. Sizin oradaki varlığınız bizi güçlendiriyor” dedi.

SELAM GETİRDİK

İskeçe Müftüsü Ahmet Mete İmam da Başkan Doğan’a konukseverliği için teşekkür ederek, “Batı Trakya Türk azınlığının burada dernekleri var. 50. Yıl kutlamaları olduğu için bizi davet ettiler, onlarla birlikte olacağız. Belediye Başkanımızı da ziyaret edip Batı Trakya’dan bir selam getirmek istedik. Biz, Türkiye’ye güçlü görmek istiyoruz. Türkiye güçlü olunca güçlü bir İslam alemi görmek mümkündür. Rabbim gücünüze güç katsın ki biz de nefes alalım” şeklinde konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817