BAŞKAN DOĞAN ULUSAL EGEMENLİK OKULU'NU ZİYARET ETTİ

 Başkan Doğan, okul müdürü İsmail Küçükkaymakçı, Okul Aile Birliği Başkanı İrem Veral, öğretmenler ve öğrenciler tarafından karşılandı.


Ziyaretinde sahip olduğumuz bu vatanın kolay kazanılmadığını ve onu korumak, daha ileriye taşımak için elimizden geleni yapmamız gerektiğini vurgulayan Başkan Doğan, öğrencilere çok çalışmaları konusunda öğütler verdi.

Sınıflarda öğrencileri de ziyaret eden Doğan “ ülkemizde özellikle eğitim alanında adeta bir reform yaşandı.  Okullarımızda başta Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önderliğinde çok güzel hizmetler yapılıyor. Çok değil 14 yıl öncesine kadar ülkeyi yönetenler nerede bisiklet, tablet dağıtmak hayati hizmetleri bile vatandaşlarına sunamıyorlardı. Milletvekilliğim döneminde bizden sınıflarına tepegöz isteyen okullarımızda artık akıllı tahtalar, bilgisayar sınıfları var.  Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren çocuklarımız bizim her zaman önceliğimiz oldu. Çocuk Dostu Belediye ünvanlıyla yaptığımız çalışmalarımızla şehrimize “Çocuk Dostu Şehir” unvanını kazandırdık. Sizler için etüt merkezleri, okul hizmet masası, bisiklet ve basketbol topu dağıtımları, okul hizmet masası, çocuk hakları okulu, satranç okulları, çocuk oyun sokağı, okullara çok amaçlı salonlar ve kütüphane gibi sayısız hizmet yaptık” şeklinde konuştu.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817