Başkan Doğan'a sevgi seli

 

VATANDAŞI DİNLEDİ

 

Son olarak Tavşantepe Mahallesi’ni ziyaret eden İzmit Belediye Başkanı Nevzat Doğan, mahallede vatandaşların ilgi odağı oldu. Tavşantepe Mahallesi'nde Doğan'a sıkıntılarını anlatan vatandaşlar, yaz aylarında yapılan çalışmalar nedeniyle Başkan Doğan’a teşekkür ettiler. Önüne çıkan her vatandaşı dinleyen ve onlarla dertleşen Başkan Doğan, aktarılan her sorunun çözümü noktasında da bürokratlarına talimat verdi. Çocukları hediyelerle sevindiren Başkan Doğan, yaşlıların da elini öperek onların gönlünü aldı. Vatandaşlar mahallelerinde karşılaştıkları Başkan Doğan'a büyük sevgi gösterisinde bulundu.

 

ÇALIŞMALARI DENETLEDİ

 

Belediye Başkan Yardımcısı Murat Demir, Fen İşleri Müdürü Soner Aydın ve Tavşantepe Mahalle muhtarı Tekin Güner’in eşliğinde mahallede yapılan tüm çalışmaları denetleyen Başkan Doğan, bölgede yapılan düzenledi

TALİMATLAR VERDİ

 

İbrahim Süreyya Yiğit İlköğretim Okulunu’nu ziyaret eden Başkan Doğan, okul çevresinde bulunan korkulukların boyama işlemlerinin en kısa sürede bitirilmesini istedi. Cem Sokak ile Tavşantepe Caddesi’ni bağlayan bölgede yeni yapılan merdivenleri inceleyen Doğan, sokaklarda biriken su sorunun derhal çözülmesi için bürokratlarına talimat verdi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817