Başkan Doğan'dan Camiye Lokal

Açılışta konuşan Başkan Doğan, "Açılışını yapacağımız lokal başta camii yaptırma ve yaşatma derneğimiz olmak üzere mahallemize ve ilçemize hayırlı olsun Camilerimiz eğitim yeridir, dinlenme yeridir, hasbihal etme yeridir, istişare yeridir, toplanma, bir araya gelme yeridir. İzmit’te belediye olarak camilerimizin ihtiyaçlarına cevap vermeye çalışıyoruz. Bizler, halka hizmettin hakka hizmet olduğunu bilinci içindeyiz  " dedi.

Mimar Sinan Cami Yaptırma ve Yaşatma Derneği Başkanı Selahattin Üner  de Başkan Doğan’dan her zaman destek gördükleri belirterek’’ Başkanımıza ve ekibine yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum. Yapılan hizmetlerin değeri bizim için çok büyük. Başkanımızdan Allah razı olsun. Hiçbir fedakarlıktan kaçınmadı fazlasıyla yerine getirdi. Yapılan çalışmalar karşılıksız kalmıyor. Camilerimize birbirinden güzel hizmetler kazandıran başkanımızı kutluyoruz ve hizmetlerinin devamını bekliyoruz" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından açılışa katılan davetlilere etli pilav ve tatlıdan oluşan menü ikram edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner2817